usp1
usp2
usp3

Stabila 80 AS Waterpas - Aluminium - 30 cm

Stabila 80 AS Waterpas - Aluminium - 30 cm
28,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de Stabila 19162 Waterpas
      Ben jij op zoek naar een betrouwbare compagnon voor al je meetklussen? Kijk dan niet verder dan de Stabila 80 AS Waterpas, een meesterwerk in precisie en gebruiksgemak. Deze 30 cm lange waterpas, vervaardigd van robuust aluminium, ligt niet alleen prettig in de hand dankzij het goed doordachte profiel met versterkingsribben, maar is ook ontworpen om in alle standen nauwkeurig meten mogelijk te maken – en dat inclusief metingen in omslagpositie, dankzij de twee slim geplaatste meetvlakken. Waar andere waterpassen schuiven bij het aftekenen, blijft deze steevast op zijn plek, met dank aan de slimme antislip-eindkappen. En alsof dat nog niet genoeg is, biedt de Stabila 80 AS ook een ongekende gemoedsrust met 10 jaar garantie. Met twee duidelijk afleesbare libellen ben je altijd verzekerd van de beste resultaten, op projecten van elke omvang.

      Veilig en zorgeloos meten
      Of het nu gaat om een project thuis, op de werkplaats of een professionele bouwlocatie, veiligheid en duurzaamheid staan voorop. De Stabila 80 AS Waterpas voldoet aan beide criteria met vlag en wimpel. Doordat deze waterpas is uitgerust met antislip-eindkappen, ben je verzekerd van een stabiele meting zonder dat je je zorgen hoeft te maken dat het gereedschap verschuift of dat je werkoppervlak beschadigd raakt. Dit niveau van betrouwbaarheid, versterkt door het ongeëvenaarde aluminium ontwerp met versterkingsribben, maakt de waterpas niet alleen veilig in gebruik, maar garandeert ook een lange levensduur. Met de Stabila 80 AS kies je niet alleen voor precisie, maar ook voor een waterpas die generaties lang mee kan gaan, waardoor het een waardevolle investering is voor elke toolkit.

      Waarom je voor ons kiest
      Beslissingen neem je niet licht; vooral niet wanneer het gaat om gereedschap dat de kwaliteit van je werk zal beïnvloeden. Door te kiezen voor de Stabila 80 AS Waterpas uit onze webshop, kies je niet alleen voor topkwaliteit en precisie, maar ook voor een winkelervaring die even betrouwbaar is als het gereedschap zelf. Met onze snelle levering hoef je nooit lang te wachten om aan de slag te gaan, en dankzij ons uitgebreide assortiment vind je altijd precies wat je nodig hebt - tegen scherpe prijzen. Voeg daar onze vriendelijke klantenservice aan toe, die altijd klaarstaat om je te adviseren en te ondersteunen bij je aankoop, en je hebt alle redenen om je volgende waterpas hier te bestellen. Kies voor gemak, snelheid, en kwaliteit – bij ons ben je aan het juiste adres voor al je meetgereedschap behoeften.

      Meetlengte

      30 cm

      Magnetisch

      Nee

      Lengte waterpas

      300 mm

      Digitaal display

      Nee

      Aantal libellen

      2

      EAN

      4005069191627

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.