Stayhold Classic Kofferbakorganizer - Oranje (2st)

14,95 12,36

Bijzondere kenmerken

Met de Stayhold Classic oranje voorkom je dat losliggende spullen in je auto gaan schuiven tijdens de autorit. De Stayhold Classic hecht zich gemakkelijk aan het tapijt van de kofferbak door middel van klittenband bevestiging. Zo houdt de Stayhold al je voorwerpen veilig op hun plaats. Gereedschap, flessen, boodschappen, verfblikken, planten of zelfs een krat bier gaan voortaan veilig mee in de kofferbak.

De Stayhold is de organizer voor je kofferbak en zo heb je altijd alles op orde. De Stayhold Classic is niet alleen toepasbaar in uw auto, maar ook in de boot, camper of caravan zolang je maar de mogelijkheid hebt om de Stayhold op tapijt te plaatsen. En ben je klaar dan haal je de organizer makkelijk los van de kofferbak bekleding door aan het handvat van de Stayhold te trekken.

Specificaties

Kleur: Oranje
Aantal: 2 stuks

Meer informatie:

Meer informatie
NaamStayhold Classic Kofferbakorganizer - Oranje (2st)
Type nummerStayhold Classic Set
FabrikantStayhold

Merkinformatie:

De Stayhold Stayhold Classic Set is een Organizer. Stayhold staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Stayhold aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Stayhold Organizer wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Organizer:

Een Organizer zoals de Stayhold Stayhold Classic Set kan gebruikt worden voor:

- Het opbergen van accessoires

- Het sorteren van gereedschap onderdelen

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice