usp1
usp2
usp3

Steinel HG 2120 E Heteluchtpistool - 2200W - 254mm

Steinel HG 2120 E Heteluchtpistool - 2200W - 254mm
adviesprijs
123,00
86,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de kracht van Steinel 351403 Heteluchtpistool
      Ben je klaar om de grenzen van je doe-het-zelf projecten of professionele werkzaamheden te verleggen? Maak dan kennis met het Steinel HG 2120 E Heteluchtpistool. Dit robuuste gereedschap is een ware krachtpatser met een opgenomen vermogen van 2200 Watt en een variabel instelbare temperatuur van 80 tot 630 graden Celsius. Door de keramische verwarmingselementen bereik je in een mum van tijd de gewenste temperatuur, waardoor je efficiënt en nauwkeurig kunt werken. De drie verschillende luchtstanden stellen je in staat om de controle volledig in handen te hebben, ongeacht de toepassing. Of het nu gaat om het verwijderen van verf, het lassen van kunststof, het krimpen van kabels of het versnellen van droogprocessen, de Steinel HG 2120 E laat je nooit in de steek. Met zijn compacte afmetingen – een lengte van 254 mm, een breedte van 85 mm, en een hoogte van 200 mm – is dit heteluchtpistool bijzonder handzaam en geschikt voor zowel hobbyisten als professionals.

      Veiligheid en duurzaamheid in elk detail
      Het gebruik van een heteluchtpistool moet niet alleen efficiënt, maar ook veilig zijn. Dat is waar de Steinel HG 2120 E echt uitblinkt. Dankzij de zorgvuldig ontworpen ergonomische handgreep en het elektrische type motor, kun je met dit heteluchtpistool urenlang werken zonder dat je veiligheid of comfort in het gedrang komt. De robuuste constructie zorgt ervoor dat het gereedschap tegen een stootje kan en garandeert bovendien een lange levensduur. Door te kiezen voor deze allrounder, kies je niet alleen voor een gereedschap dat betrouwbaar zijn werk doet, maar ook voor een duurzame investering in jouw klusuitrusting. Het ontbreken van een digitaal display maakt het apparaat minder gevoelig voor defecten en eenvoudig in gebruik – ideaal voor de echte vakman die waarde hecht aan degelijkheid en betrouwbaarheid.

      Waarom bestellen bij ons de beste keuze is
      Het aanschaffen van het Steinel HG 2120 E Heteluchtpistool via onze webshop betekent dat je niet alleen kiest voor kwaliteit, maar ook voor gemak. Met ons enorme assortiment vind je altijd wat je zoekt, tegen scherpe prijzen die ervoor zorgen dat je meer haalt uit elk budget. Bovendien is onze vriendelijke service erop gericht jou zo goed mogelijk van dienst te zijn, waardoor je altijd met een gerust hart jouw bestelling kunt plaatsen. En heb je je keuze eenmaal gemaakt, dan zorgen wij met onze snelle levering ervoor dat je niet lang hoeft te wachten om aan de slag te gaan met jouw Steinel HG 2120 E. Of het nu gaat om een upgrade van je gereedschapskist of een specifiek project dat net dat beetje extra vereist, bij ons ben je aan het juiste adres. Ontdek de voordelen van shoppen bij ons en laat je projecten slagen met het Steinel 351403 Heteluchtpistool.

      Werkt op

      Netstroom

      Opgenomen vermogen

      2300 W

      Snoerlengte (meting)

      2 m

      Digitaal display

      Nee

      Aantal luchtstanden

      3

      Hoogte (Product)

      200 mm

      Breedte (Product)

      85 mm

      Lengte (Product)

      254 mm

      Type motor

      Elektrisch

      EAN

      4007841351403

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.