usp1
usp2
usp3

Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm

★★★★★

5.0 / 5

2 reviews

Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm
Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm
Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm
Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm
Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm
Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm
Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm
Stiga SCM 440 FS Handmaaier - 40cm
138,89

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek het groene genot met de Stiga SCM 440 FS Handgrasmaaier
   Maak kennis met de Stiga SCM 440 FS Handmaaier, een ware meester in de kunst van het maaien. Perfectie en precisie komen samen in dit handige apparaat dat met een maaibreedte van 40 centimeter je middelgrote gazon moeiteloos onder handen neemt. Geen grasveld is te uitdagend dankzij de 9 verschillende hoogte-instellingen van 25 tot 76 millimeter. Stel de maaihoogte in die jouw gazon nodig heeft en zie hoe de SCM 440 FS jouw grasmat transformeert in een weelderig groen tapijt. En omdat deze handmaaier zonder opvangbak werkt, krijgt je gazon direct een extra portie natuurlijke bemesting van het versgemaaide gras. Dit alles aangedreven door jouw eigen kracht, waardoor je ook nog eens heel ecologisch bezig bent. Bereid je voor op een resultaat dat niet alleen jouw verwachtingen overtreft, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst.

   Veiligheid voorop met de duurzame Stiga SCM 440 FS
   In je tuin wil je genieten van vrijheid en veiligheid, en dat is precies wat de Stiga SCM 440 FS Handmaaier je biedt. Gemoedsrust staat centraal in het design van deze handgedreven grasmaaier. Dankzij het ontbreken van elektriciteit of benzine hoef je niet langer na te denken over elektrische schokken of brandgevaar. Bovendien is die stilte tijdens het maaien een waar genot. De machine is ontworpen voor eenvoudig onderhoud en optimale manoeuvreerbaarheid, zodat jij met de minste moeite het mooiste resultaat behaalt. En met de uitgebreide instelbare maaihoogtes kun je het maaien perfect afstemmen op de behoeften van jouw gazon. Duurzaamheid en betrouwbaarheid zijn waar Stiga voor staat, en met de SCM 440 FS in je collectie weet je dat je een product hebt dat jarenlang meegaat.

   Kies gemak en kwaliteit met onze webshop
   Til je tuinervaring naar een hoger niveau met de Stiga SCM 440 FS Handmaaier, beschikbaar in onze webshop. Ervaar de voortreffelijke combinatie van snelle levering en een groot assortiment, waarmee je niet alleen tijd bespaart maar ook altijd vindt wat je zoekt. Onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat kwaliteit binnen handbereik ligt zonder dat je er de hoofdprijs voor betaalt. En mocht je vragen hebben of hulp nodig hebben bij je keuze, dan staat onze vriendelijke service voor je klaar. Een soepele, prettige winkelervaring is wat we garanderen. Wacht niet langer en voeg de Stiga SCM 440 FS toe aan je gereedschapskist. Ontdek zelf hoe ons assortiment en onze service jouw tuinieren gemakkelijker én leuker maken.

   Werkt op

   Handgedreven

   Breedte (Product)

   58 cm

   Met opvangbak

   Nee

   Maaibreedte

   40 cm

   Lengte (Product)

   111 cm

   Maximale maaihoogte

   76 mm

   Gewicht (Product)

   17.2 kg

   Aantal hoogteverstellingen

   9

   Hoogte (Product)

   100 cm

   Minimale maaihoogte

   25 mm

   EAN

   8008984632592

   1x Stiga SCM 440 FS grasmaaier

  Reviews

  5.0 / 5

  ★★★★★

  2 reviews

  • 5 sterren

  • 4 sterren

  • 3 sterren

  • 2 sterren

  • 1 ster