Trap

Een goede trap moet stevig en veilig zijn. Als je op hoogte werkt wil je graag stabiel staan om jo
... meer info

Trappen

Een goede trap moet stevig en veilig zijn. Als je op hoogte werkt wil je graag stabiel staan om jouw werkzaamheden veilig uit te kunnen voeren. Gemiddeld vallen er per jaar zo'n 160 gewonden bij het vallen van trappen en ladders, waarvan 13% permanent letsel overhoudt aan de val. In 24% van de gevallen is het ongeval te wijten aan een slechte staat van de ladder of trap. Zorg er dus voor dat je jouw trap tijdig vervangt als deze gebreken gaat vertonen.

Gereedschapcentrum heeft een ruim aanbod gecertificeerde trappen die aan alle geldende richtlijnen voldoen, zodat de juiste trap er altijd tussen staat voor jou. In ons assortiment zitten onder andere enkele trappen, dubbele trappen, huishoudtrappen, magazijntrappen en werkbordessen. Voor extra stabiliteit zijn er trappen met veiligheidsbeugel beschikbaar.

1 product

per pagina
 1. Little Jumbo 2255/014 Trap - Dubbel - Aluminium - 2 x 14 treden - max. werkhoogte 5.34 m. - 1222550014
  Little Jumbo 2255/014 Trap - Dubbel - Aluminium - 2 x 14 treden - max. werkhoogte 5.34 m. - 1222550014

  Bijzondere kenmerken

  De Little Jumbo 2255/014 dubbele trap met 2 x 14 treden, zonder werkbordes, sterk en lichtgewicht.

  Deze aluminium trap is voorzien van 8 cm diepe treden, bevestigd door de kokerboom heen, met grote 76 mm anti-slip sloffen. Bij het ontwerp van deze trap is gebruik gemaakt van kokerp

  534,99 442,14
  Levertijd: 5 werkdagen

1 product

per pagina

Trap van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Trap zijn:

Trap online kopen

Wil jij snel en eenvoudig een Trap online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kan je altijd gemakkelijk en overal jouw Trap bestellen. Heb je vragen over een Trap of heb je andere vragen neem dan contact met de klantenservice. Zij helpen jou graag!