Tuingereedschap

Tuingereedschap

2 producten

per pagina
 1. DAB Pumps Aquajet 132/20M Hydrofoorpomp
  DAB Pumps Aquajet 132/20M Hydrofoorpomp

  Bijzondere kenmerken

  Automatische hydrofoorgroep geschikt voor de waterbevoorrading bij huishoudelijke toepassingen, land-en tuinbouw, kleine industriële toepassingen.De groep bestaat uit: zelfaanzuigende pomp van het type JET of JETINOX, membraanvat, drukschakelaar voor automatische bediening, manometer, k

  Normale prijs 347,99 Special Price 312,99 258,67
  Levertijd: 3 werkdagen
 2. DAB Pumps Aquajet 82M Druktank - 20H
  DAB Pumps Aquajet 82M Druktank - 20H

  Bijzondere kenmerken

  Automatische hydrofoorgroep AQUAJET 82M GWS 20H geschikt voor de waterbevoorrading bij huishoudelijke toepassingen, land-en tuinbouw, kleine industriële toepassingen.
  De groep bestaat uit: zelfaanzuigende pomp van het type JET, GWS membraanvat, drukschakelaar voor automatische

  Normale prijs 249,99 Special Price 219,99 181,81
  Levertijd: 3 werkdagen

2 producten

per pagina

Tuingereedschappen: wat zijn het?

De noemer ‘tuingereedschappen’ omvat al het gereedschap dat bruikbaar is in de tuin. De producten in deze groep lopen uiteen van bijl- en messenslijpers en bladblazers tot trimmers en waterpompen. Daarmee ben je in staat om de tuin fraai en overzichtelijk te houden, maar kan je ook (pot)planten en bloemen de verzorging bieden die ze verdienen.

De verschillende soorten tuingereedschappen

Tuingereedschappen zijn, net als alle andere producten op Gereedschapcentrum.nl, verkrijgbaar in verschillende categorieën. Daaronder vallen onder meer bosmaaiers en hakbijlen, maar ook snoeischaren en trimmers. Gereedschapcentrum.nl heeft een passend stuk tuingereedschap voor iedere klus in de tuin. Daarnaast beschikken we over producten van alleen de allerbeste merken, waaronder Fiskars, Brennenstuhl, Bosch, Makita en vele anderen. Ook verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum.nl: diverse tuinaccessoires die het gebruik van de desbetreffende gereedschappen aanzienlijk verbetert.

Wat zijn de voordelen van tuingereedschap?

 • Tuingereedschappen zijn uitermate geschikt om de tuin fraai te houden;
 • Tuingereedschappen houden de tuin overzichtelijk;
 • Tuingereedschappen bieden planten en bloemen de juiste verzorging.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Ben je geïnteresseerd in één van onze tuingereedschappen? Verken dan het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Hier vind je niet alleen een enorm aanbod, maar profiteer je ook direct van de snelle bezorging, de ultieme deskundigheid en een prima garantie. Verken nu het complete aanbod en laat je overdonderen!