Tuingereedschap

2 producten

per pagina
 1. Weber W470013 Beamix dansand voegzand - 20kg
  Weber W470013 Beamix dansand voegzand - 20kg

  Bijzondere kenmerken

  Weber Beamix Dansand hard is ideaal voor het voorkomen van onkruidgroei tussen de bestaande en nieuwe bestrating. Zo voorkom je dat onkruid en insecten zich door de voegen, tussen de bestrating verspreiden. Weber Beamix Dansand hard is milieuvriendelijk en zeer duurzaam. Zelfs na ja

  25,19 20,82
  Direct leverbaar!
 2. Weber W401392 Zandcement supersterk ECO - 20kg
  Weber W401392 Zandcement supersterk ECO - 20kg

  Bijzondere kenmerken

  Beamix Zandcement Super Sterk 730 ECO is een fabrieksmatig vervaardigde kant-en-klare droge mortel voor het traditioneel smeren van dekvloeren of leggen van tegels. Deze mortel voldoet aan NEN-EN 13813, dekvloermortel en dekvloeren. Aan te brengen in laagdikten vanaf 30 mm.

  • He
  6,39 5,28
  Verzending: binnen 3 weken

2 producten

per pagina

Tuingereedschappen: wat zijn het?

De noemer ‘tuingereedschappen’ omvat al het gereedschap dat bruikbaar is in de tuin. De producten in deze groep lopen uiteen van bijl- en messenslijpers en bladblazers tot trimmers en waterpompen. Daarmee ben je in staat om de tuin fraai en overzichtelijk te houden, maar kan je ook (pot)planten en bloemen de verzorging bieden die ze verdienen.

De verschillende soorten tuingereedschappen

Tuingereedschappen zijn, net als alle andere producten op Gereedschapcentrum.nl, verkrijgbaar in verschillende categorieën. Daaronder vallen onder meer bosmaaiers en hakbijlen, maar ook snoeischaren en trimmers. Gereedschapcentrum.nl heeft een passend stuk tuingereedschap voor iedere klus in de tuin. Daarnaast beschikken we over producten van alleen de allerbeste merken, waaronder Fiskars, Brennenstuhl, Bosch, Makita en vele anderen. Ook verkrijgbaar bij Gereedschapcentrum.nl: diverse tuinaccessoires die het gebruik van de desbetreffende gereedschappen aanzienlijk verbetert.

Wat zijn de voordelen van tuingereedschap?

 • Tuingereedschappen zijn uitermate geschikt om de tuin fraai te houden;
 • Tuingereedschappen houden de tuin overzichtelijk;
 • Tuingereedschappen bieden planten en bloemen de juiste verzorging.

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Ben je geïnteresseerd in één van onze tuingereedschappen? Verken dan het complete assortiment op Gereedschapcentrum.nl. Hier vind je niet alleen een enorm aanbod, maar profiteer je ook direct van de snelle bezorging, de ultieme deskundigheid en een prima garantie. Verken nu het complete aanbod en laat je overdonderen!