Klik hier voor al onze acties.

Tuinslang toebehoren

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook
... meer info

Gereedschapcentrum.nl is hét adres bij uitstek voor de aanschaf van professioneel gereedschap. Ook voor een Tuinslang toebehoren zit je hier goed. In de categorie Tuinslang toebehoren kan je kiezen uit exemplaren van diverse bekende merken, zoals Fiskars. Benieuwd wat de populairste producten zijn? Momenteel zijn dat:

Gereedschapcentrum.nl is al sinds 2009 gespecialiseerd in professioneel gereedschap, hanteert altijd scherpe prijzen en levert snel. Dus ook voor de categorie Tuinslang toebehoren. Onze specialisten hebben de nodige productkennis, zo ook voor jouw Tuinslang toebehoren.

1 product

per pagina
 1. Fiskars 1020448 Wandbevestiging voor slanghaspel S
  Fiskars 1020448 Wandbevestiging voor slanghaspel S

  Standaard meegeleverd

  Wandbevestiging voor slanghaspel S

  Bijzondere kenmerken

  De Fiskars® slanghaspel S kan op twee manieren worden gebruikt: vrijstaand in de tuin of aan de wand gemonteerd met behulp van de Fiskars Wandbevestiging voor automatische slanghaspel S. Eenmaal gemonteerd kun je de haspel

  29,89 24,70
  Direct leverbaar!

1 product

per pagina

Tuinslang toebehoren van verschillende merken

Gereedschapcentrum.nl heeft in het uitgebreide assortiment veel verschillende merken verkrijgbaar. De populairste merken binnen de categorie Tuinslang toebehoren zijn:

Tuinslang toebehoren online kopen

Wil je snel en eenvoudig een Tuinslang toebehoren online kopen? Dan ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres. Dankzij de diverse betaalmethodes kun je altijd gemakkelijk en overal jouw Tuinslang toebehoren bestellen. Heb je vragen over een Tuinslang toebehoren of heb je andere vragen neemt dan contact op met de klantenservice. Zij helpen je graag!