Wera 05073905001 840/1 IMP DC SB Impaktor Zeskant bit - 5x25mm

placeholder-product-media-alt-text-not-set
adviesprijs
7,00
5,49

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Ontdek de duurzame Wera Impaktor Zeskant bit - Perfect voor zware klussen

   Als professional weet je dat goed gereedschap het halve werk is. Daarom wil ik je graag voorstellen aan de Wera Impaktor Zeskant bit. Dit hoogwaardige bitje is speciaal ontworpen voor binnenzeskant-schroeven en is een ware krachtpatser onder de bits. Dankzij de Impaktor-technologie ben je verzekerd van een bovengemiddelde gebruiksduur, zelfs onder de meest extreme omstandigheden.

   De Impaktor Zeskant bit is uitermate geschikt voor gebruik in combinatie met moderne impact- en slagschroevendraaiers, waardoor je moeiteloos de zwaarste schroefklussen aankunt. De bit is voorzien van een diamantcoating die zorgt voor een veilige positionering in de schroef en voorkomt dat je wegglijdt. Dit betekent dat je efficiënter en nauwkeuriger kunt werken.

   De unieke Hex-Plus-profiel van de bit zorgt voor grotere contactvlakken met de schroefkop, waardoor de kans op deformatie van de schroef aanzienlijk wordt verminderd. Dit resulteert in minder slijtage aan zowel je bits als de schroeven.

   Voor extra gemak tijdens het klussen is de bit uitgerust met de 'Take it easy tool finder': een kleurcodering op het profiel en een maatcode die je helpt snel de juiste bit te vinden. De bit heeft een afmeting van 5 x 25 mm en past perfect in houders conform DIN ISO 1173-D 6,3.

   Kortom, met de Wera Impaktor Zeskant bit heb je een betrouwbaar stuk gereedschap in handen dat staat voor duurzaamheid en precisie. Een must-have voor elke professional die op zoek is naar kwaliteit en efficiëntie.

   Lengte bit

   25 mm

   EAN

   4013288158345

   1x Wera bit

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is