Wiha 277P1501 Fijnschroevendraaierset PicoFinish ESD TORX (43704) 15 x 60 mm

14,59

Verwachte leverdatum

07-03-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Bijzondere kenmerken

   Verlaagt uw kosten: Elektrostatisch geleidend gereedschap beschermt elektronische componenten tegen beschadiging.

   Vergemakkelijkt het gebruik: Extra lange draaibare kap voor een optimale geleiding.

   Verbetert uw efficiency : Schroevendraaier-handgreepmaatconcept voor een optimale balans tussen precisie en controle.Werken met gevoel en gecontroleerde krachtoverdracht dankzij de slanke handgreep met softgripzone.

   De uitdaging bij het werken aan elektronische componenten is dat deze al bij de geringste spanningen beschadigd kunnen worden. Met de elektrostatisch geleidende fijnschroevendraaiers PicoFinish ESD bent u deze taak moeiteloos de baas. Dankzij hun lange, slanke handgrepen en de sneldraaizone zijn de fijnschroevendraaiers ideaal voor nauwkeurig en subtiel werken aan gevoelige werkstukken. Het ergonomische handgreepdesign met zachte delen zorgt voor comfortabel werken. De soepel draaiende kap ondersteunt snel draaien met gevoel. Verder zorgen de opgedrukte schroevendraaierpictogrammen op de draaibare kap voor gemakkelijk selecteren van het juiste schroevendraaierprofiel. Het dissipatieve gereedschap leidt elektrostatische energie gecontroleerd en veilig af. De ESD- fijnschroevendraaiers zijn gemaakt conform de internationale norm IEC 61340-5-1 en garanderen derhalve maximale bescherming van elektronische componenten. De schroevendraaiers hebben een oppervlakteweerstand van 106 - 109 Ohm.

   Toepassing: Ideaal voor fijne, gedetailleerde schroefwerkzaamheden aan elektrostatisch gevoelige componenten.

   Hoogte (Product)

   0 cm

   Gewicht (Product)

   0 kg

   EAN

   4010995437046

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is