Wiha 43706 Wipper PicoFinish ESD - 50mm - 278P1001

Normale prijs 8,80 Special Price 8,44 6,98
Sale
Nog maar 3 op voorraad | OP = OP
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Bijzondere kenmerken

Vergemakkelijkt uw werk : Voor het verwijderen van vastzittende componenten op printplaten.Werken met gevoel en gecontroleerde krachtoverdracht dankzij de slanke handgreep met softgripzone.

Verlaagt uw kosten: Elektrostatisch geleidend gereedschap beschermt elektronische componenten tegen beschadiging.

De uitdaging bij het werken aan elektronische componenten is dat deze al bij de geringste spanningen beschadigd kunnen worden. Met de elektrostatisch geleidende wipper PicoFinish ESD bent u deze taak moeiteloos de baas. Dankzij zijn lange, slanke handgreep is de wipper ideaal voor nauwkeurig en subtiel werken aan gevoelige werkstukken. Met de gevorkte schachtpunt kunnen kleine componenten eenvoudig worden losgewipt. Het ergonomische handgreepdesign met zachte delen zorgt voor comfortabel werken. Het dissipatieve gereedschap leidt elektrostatische energie gecontroleerd en veilig af. De ESD-wipper is gemaakt conform de internationale norm IEC 61340-5-1 en garandeert derhalve maximale bescherming van elektronische componenten. Daarnaast heeft het gereedschap een oppervlakteweerstand van 106 - 109 Ohm.

Toepassing: Ideaal voor het loswippen van kleine, elektrostatisch gevoelige componenten.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWiha 43706 Wipper PicoFinish ESD - 50mm - 278P1001
Type nummer43706 / 278P1001
FabrikantWiha
EAN

Merkinformatie:

De Wiha 43706 / 278P1001 is een Precisie schroevendraaier. Wiha staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Wiha aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Wiha Precisie schroevendraaier wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice