Wiha 7929Y11225 Bitset Y-bit - Phillips - PH2 x 25mm (25st)

43,19 35,69

Bijzondere kenmerken

Verlaagt uw kosten: Bits dankzij gele kleurmarkering snel en eenvoudig te vinden – met UV-licht zelfs in

Bespaart tijd : Niet meer lang zoeken dankzij bit met fluoriserende kleur, minder bitwisseltijd dankzij lange levensduur.

Verbetert uw efficiency : De specialist met een 120x langere levensduur* door geoptimaliseerde bit voor schroeven met Y-vorm(*ten opzichte van Wiha standaardbits)

Tot nu toe was het bij de aanschaf van bits niet helder welke bit voor welke toepassing geschikt was. Wiha maakt een eind aan deze complexiteit tussen de gebruikte machine, de schroefklus en de ruime keuze aan verschillende bits. Dankzij het revolutionaire bitconcept van Wiha is alleen nog maar de vorm van de schroef bepalend voor de keuze van de juiste bit.Zo is de Y-bit ideaal voor het schroeven van Y-vormige schroeven met hoek van meer dan 90° tussen schroefdraad en schroefkop. Dankzij de gepatenteerde, verlengde torsiezone is de bit ook geschikt voor impact- en slagschroevendraaiers en garandeert deze een 120x langere levensduur ten opzichte van de Wiha standaardbits. Daarnaast kunnen de gekleurde bits snel en eenvoudig worden gevonden – en dankzij de gekleurde mantel ook in het donker met UV-licht. Daarmee wordt het aantal verloren gegane bits verminderd en wordt op de kosten voor nieuwe bits bespaard. De bits inclusief bithouder zijn overzichtelijk en compact opgeborgen in de FlipSelector, die zorgt dat de bits snel en eenvoudig kunnen worden uitgenomen.

Toepassing: Geschikt voor schroeven met Y-vorm. Ook geschikt voor impact- en slagschroevendraaiers.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWiha 7929Y11225 Bitset Y-bit - Phillips - PH2 x 25mm (25st)
Type nummer7929Y11225
FabrikantWiha
EAN

Merkinformatie:

De Wiha 7929Y11225 is een Kruiskop bit. Wiha staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Wiha aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Wiha Kruiskop bit wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice