Wiha SB25514 Volt Detector Spanningszoeker - Contactloos - Eenpolig - 90-1.000 V AC - 43798

10 / 10 - 1 Review
21,19 17,51

Standaard meegeleverd

2x AAA batterij

Bijzondere kenmerken

Voor aanvang van elektrotechnische installatiewerkzaamheden moeten elektriciens ervoor zorgen dat de werkomgeving spanningsloos is. Om elektrische wisselspanningsvelden of vermoedelijke foutoorzaken te kunnen lokaliseren, is een spanningszoeker nodig. Een eerste indicatie of de installatie daadwerkelijk spanningsloos is, kan worden verkregen met de contactloze Wiha spanningszoeker, dankzij de visuele en akoestische signalering. Na het inschakelen geeft de permanent groen brandende LED aan, dat het gereedschap klaar is voor gebruik. Tijdens de spanningscontrole branden, afhankelijk van de sterkte van het elektrische wisselspanningsveld, de LED's van blauw (zwak) via oranje tot rood (sterk). Voor gebruik zijn twee AAA batterijen nodig, die bij levering zijn inbegrepen. Wanneer het apparaat meer dan 4 minuten niet wordt gebruikt, schakelt het automatisch uit om energie te besparen. Met een geïntegreerde LED kan de meetlocatie in het donker worden verlicht. Tevens kan deze door handmatig in- en uitschakelen als zaklamp worden gebruikt. De spanningszoeker met clip past dankzij het handzame formaat gemakkelijk in elke borst- of broekzak. Dankzij de internationaal aangepaste meetpunt is de spanningszoeker geschikt voor alle varianten contactdozen wereldwijd. De eenpolige spanningszoeker voldoet aan de norm EN 61010-1 / EN-IEC 61326 en is bedoeld voor CAT IV 1.000 VAC. Daarnaast is het gereedschap onder de ATEX-richtlijn toegelaten voor gebruik in explosiegevaarlijke zones (categorie 2).

Toepassing:
Voor het detecteren en lokaliseren van spanningvoerende geleiders, kabelonderbrekingen en -breuken, doorgebrande zekeringen, defecte lampen van lichtslingers en voor de detectie van afzonderlijke aderstrengen.

Aanwijzing:
Voor en na elk gebruik moet de spanningszoeker worden getest op een bekende spanningsbron, om te waarborgen dat deze goed werkt.

Specificaties

Diameter ronde schacht: 2 mm
Handgreepdiameter: 28,5 mm
Totale lengte: 150 mm
Gewicht: 100 gram

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWiha SB25514 Volt Detector Spanningszoeker - Contactloos - Eenpolig - 90-1.000 V AC - 43798
Type nummer43798 / SB25514
FabrikantWiha
EAN

Merkinformatie:

Denk je erover om de Wiha 43798 / SB25514 Spanningzoeker aan te schaffen? Producten van Wiha zijn goed uitgerust en klaren de klus. Voor al jouw gereedschap zoals bijvoorbeeld een Wiha Spanningzoeker ben je bij Gereedschapcentrum.nl aan het juiste adres; je profiteert er van machines van A-merken voor scherpe prijzen met snelle bezorging. Wat wenst een professional zich nog meer?

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice

Reviews van Wiha 43798 / SB25514

10 / 10 | 1 Review
  • 10 / 10
    Voldoet waarvoor ik hem nodig heb
    Beoordeeld door een professional op:

1 Review