Wiha Z16316005 Professional Krachtzijkniptang met DynamicJoint - 160 mm - 40920

27,69 22,88

Bijzondere kenmerken

Zijnkniptang: Met in- en uitschakelbare openingsveer.

Vergemakkelijkt uw werk : Met tot 40% hogere knipkracht door een geoptimaliseerde hefboomwerking.

Verlaagt uw kosten: Duurzaam tegen roest door hoogwaardig verchroomd tangoppervlak.

Ontziet uw gezondheid: De speciale scharnierconstructie DynamicJoint verlaagt de krachtsinspanning bij het knippen.Ontlastend werken bij langdurig gebruik dankzij openingsveer.

Het voortdurend op maat knippen van kabels en draad vereist een hoge krachtsinspanning en vormt een zware belasting van de pols. De Wiha krachtzijkniptang met tweecomponentenhandgreep maakt krachtbesparend knippen mogelijk onder zware omstandigheden. Het tangscharnier met DynamicJoint zorgt voor een optimale overdracht van de handkracht naar de snijvlakken en een tot 40% hogere knipkracht. De activeerbare openingsveer maakt met name bij voortdurend gebruik moeiteloos werken mogelijk. De krachtige tang met halfronde kopvorm garandeert bovendien een nette knip. De ergonomisch gevormde tanghandgrepen zorgen voor comfortabel werken zonder moe te worden. Het hoogwaardig verchroomde tangoppervlak beschermt tegen roestvorming en geeft de tang een lange levensduur. De krachtzijkniptang bewijst zich als het ideale gereedschap voor mechanische toepassingen.

Toepassing: Een allround zijkniptang met optimale krachtuitoefening voor het knippen van zachte tot zeer harde draad en kabel.

Specificaties

Tanglengte inch: 160 mm
Gewicht: 165 g
Knipkracht: 17 Kn
Max. diameter: 2 mm
Middelharde draad: 3,5 mm
Harde draad: 2,5 mm

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWiha Z16316005 Professional Krachtzijkniptang met DynamicJoint - 160 mm - 40920
Type nummerZ16316005 / 40920
FabrikantWiha
EAN

Merkinformatie:

De Wiha Z16316005 / 40920 is een Zijkniptang. Wiha staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van Wiha aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een Wiha Zijkniptang wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice