Wofix 0342007 Spaanplaatschroef PZ1 Verzinkt - 3.0 x 35 mm (200st)

3,19 2,64

Let op! Afbeelding kan afwijken van daadwerkelijk product!

Bijzondere kenmerken

De Wofix spaanplaatschroef uni verzinkt met platverzonken kop en PZ-drive is een schroef met een scherpe draad vervaardigd uit gehard staal. Deze Wofix spaanplaatschroef is de meest gebruikte schroef voor alle houtsoorten en plaatmateriaal.
De Wofix spaanplaatschroef is overal voor inzetbaar en wordt ook gebruikt door o.a. bouwers, interieurbouwers en installateurs, al dan niet in combinatie met pluggen en voor metaal op hout.
De Wofix spaanplaatschroeven zijn van professionele kwaliteit, door de speciale wax-behandeling zijn de Wofix spaanplaatschroeven zeer gemakkelijk te verwerken in verschillende materialen. De schroeven zijn zeer sterk maar ze blijven daarnaast buigzaam waardoor de kans op afbreken tot een minimum beperkt wordt.
De Wofix spaanplaatschroef start snel in het materiaal, dit komt door de extra scherpe punt. Alle Wofix spaanplaatschroeven zijn voorzien van gekartelde schroefdraad bij de punt en dit zorgt ervoor dat het indraaien makkelijk en sneller gaat.
Ook zijn de Wofix spaanplaatschroeven voorzien van een diepe bit-indruk. De Wofix bits hebben een perfecte passing op de Wofix spaanplaatschroeven.
De Wofix spaanplaatschroeven zijn verpakt in een stevige kartonverpakking en zijn verkrijgbaar met Pozi-drive of TX-aandrijving.

Specificaties

Diameter (mm): 3.0
Lengte (mm): 35
Aandrijving: PZ1
Materiaal: staal gehard
Bewerking: verzinkt
Model (kop): platkop
Draadtype: voldraad
Draadlengte (mm): 35
SHR Keurmerk: Ja
Aantal (stuks): 200

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWofix 0342007 Spaanplaatschroef PZ1 Verzinkt - 3.0 x 35 mm (200st)
Type nummer0342007
FabrikantWofix
EAN

Merkinformatie:

Deze Wofix 0342007 is een Spaanplaatschroeven. Wofix staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in Wofix Spaanplaatschroeven. Net als op al het Wofix gereedschap krijg je op deze Wofix 0342007 volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice