Klik hier voor al onze acties.

WOLF-Garten GS10EM E-MS Grasschaar set - 10cm

WOLF-Garten BS140EM E-MS Steel - 140cm
WOLF-Garten GS10EM E-MS Grasschaar - 10cm
WOLF-Garten QC25EM E-MS Snellader met muurbevestiging
174,29 144,04
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Winactie: Koop deze WOLF-Garten e-multi-star™ combinatie en maak kans om de ontbrekende e-multi-star™ producten om jouw e-multi-star™ range compleet te maken. Elke 6 weken maakt WOLF-Garten 1 winnaar bekend. Deze actie loopt van 1 maart t/m 30 oktober 2023.

Hoe maak je kans? 
Voor deelname aan deze actie en het lezen van de voorwaarden ga je naar de website van WOLF-Garten. 

Standaard meegeleverd

1x WOLF-Garten QC25EM E-MS Snellader met muurbevestiging
1x WOLF-Garten GS10EM E-MS Grasschaar - 10cm
1x WOLF-Garten BS140EM E-MS Steel - 140cm

Bijzondere kenmerken

QC25EM
De e-multi-star® snellader met muurbevestiging van WOLF-Garten is geschikt voor het opladen van de e-multi-star® accusteel BS 140 eM. Het is een handig 2-in-1 systeem: laadstation en opbergoplossing voor de accusteel als wandlader aan de muur. De oplaadtijd van accusteel bedraagt 60 minuten.

GS10EM
De e-multi-star® grasschaar GS 10eM van WOLF-Garten met roterend mes is ideaal voor nauwkeurige randafwerking en geschikt voor oneffen terrein. Met de beproefde multi-star® klikverbinding bevestig je de grasschaar eenvoudig op de e-multi-star® accusteel BS 140 eM. De snijkop met een tandafstand van 100 mm is uitermate geschikt voor randen en 90° naar links en rechts zwenkbaar. De grasschaar is voorzien van permanent bevestigde wielen.

BS140EM
De e-multi-star® accusteel BS 140 eM van WOLF-Garten is een lichtgewicht en ergonomische steel met een geïntregreerd krachtig accupakket met vijf Li-ion batterijcellen. Met een oplaadtijd van 60 min. en een gewicht van 1 kg is deze steel de ideale partner voor het opklikbare e-multi-star® elektrische gereedschap.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWOLF-Garten GS10EM E-MS Grasschaar set - 10cm
Type nummerGS10EM E-MS set
FabrikantWOLF-Garten

Merkinformatie:

De WOLF-Garten GS10EM E-MS set is een Accu grasschaar. WOLF-Garten staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang een relevant assortiment van WOLF-Garten aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een WOLF-Garten Accu grasschaar wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Accu grasschaar:

Een Accu grasschaar zoals de WOLF-Garten GS10EM E-MS set kan gebruikt worden voor:

- Het bijwerken van de graskanten van het gazon

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice