Klik hier voor al onze acties.

WOLF-Garten LT25EM E-MS Trimmer set - 25cm

WOLF-Garten BS140EM E-MS Steel - 140cm
WOLF-Garten LT25EM E-MS Trimmer - 25cm
WOLF-Garten QC25EM E-MS Snellader met muurbevestiging
165,39 136,69
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Winactie: Koop deze WOLF-Garten e-multi-star™ combinatie en maak kans om de ontbrekende e-multi-star™ producten om jouw e-multi-star™ range compleet te maken. Elke 6 weken maakt WOLF-Garten 1 winnaar bekend. Deze actie loopt van 1 maart t/m 30 oktober 2023.

Hoe maak je kans? 
Voor deelname aan deze actie en het lezen van de voorwaarden ga je naar de website van WOLF-Garten. 

Standaard meegeleverd

1x WOLF-Garten BS140EM E-MS Steel - 140cm
1x WOLF-Garten QC25EM E-MS Snellader met muurbevestiging
1x WOLF-Garten LT25EM E-MS Trimmer - 25cm

Bijzondere kenmerken

BS140EM
De e-multi-star® accusteel BS 140 eM van WOLF-Garten is een lichtgewicht en ergonomische steel met een geïntregreerd krachtig accupakket met vijf Li-ion batterijcellen. Met een oplaadtijd van 60 min. en een gewicht van 1 kg is deze steel de ideale partner voor het opklikbare e-multi-star® elektrische gereedschap.

QC25EM
De e-multi-star® snellader met muurbevestiging van WOLF-Garten is geschikt voor het opladen van de e-multi-star® accusteel BS 140 eM. Het is een handig 2-in-1 systeem: laadstation en opbergoplossing voor de accusteel als wandlader aan de muur. De oplaadtijd van accusteel bedraagt 60 minuten.

LT25EM
De e-multi-star® trimmer LT 25 eM van WOLF-Garten is een duurzame en lichtgewicht trimmer. Met de beproefde multi-star® klikverbinding bevestig je de heggenschaar eenvoudig op de e-multi-star® accusteel BS 140 eM. De trimmer is handig in gebruik dankzij de draaibare kop en het gewicht van 1,1 kg. Voorzien van een automatische regelfeed voor het verwisselbare trimmerdraad. De maaibreedte is 25 centimeter.

Meer informatie:

Meer informatie
NaamWOLF-Garten LT25EM E-MS Trimmer set - 25cm
Type nummerLT25EM E-MS set
FabrikantWOLF-Garten

Merkinformatie:

Deze WOLF-Garten LT25EM E-MS set is een Steel. WOLF-Garten staat bekend om haar hoge kwaliteit. Gereedschapcentrum.nl heeft een breed assortiment in WOLF-Garten Steel. Net als op al het WOLF-Garten gereedschap krijg je op deze WOLF-Garten LT25EM E-MS set volledige garantie.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice