usp1
usp2
usp3

WOLF-Garten Ri-GC Grasschaar

WOLF-Garten Ri-GC Grasschaar
Outlet
adviesprijs
38,00
32,89

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Alles over de WOLF-Garten 7023007 Handgrasschaar
      Stel je voor, je loopt door je tuin en ziet die ongetemde graskanten die schreeuwen om aandacht. Geen zorgen, de WOLF-Garten Ri-GC Grasschaar is hier om het gevecht aan te gaan! Deze niet zomaar een grasschaar maakt het knippen van graskanten en gras op moeilijk bereikbare plaatsen kinderspel. De Ri-GC valt op door zijn 180° draaibare bladen, die nauwkeurig geslepen en gegolfd zijn met een anti-kleeflaag, waardoor je zuiver en egaal snijdt, in elke positie. Maar dat is niet alles. Het echte comfort komt van de ergonomisch vormgegeven greep, die ervoor zorgt dat je hand niet vermoeid raakt, hoe lang je ook tuiniert. En met een handige grascollector erbij, hoef je je geen zorgen te maken dat je net geknipte gras in je bloembedden of borders belandt. Licht, wendbaar en moeiteloos knippen met 30% krachtbesparing dankzij de weerstandsarme anti-kleeflaag, dat is wat deze ri-GC belooft. Met een hoogte van 17 cm en breedte van 4,3 cm is deze grasschaar compact en makkelijk hanteerbaar, klaar om je tuin te transformeren.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      Veiligheid staat voorop, en dat begrijpt de WOLF-Garten Ri-GC Grasschaar maar al te goed. Met een gesloten ondergreep en een praktische eenhandsveiligheidssluiting, hoef je je geen zorgen te maken over ongelukken. Deze functies zijn ontworpen met jouw veiligheid in gedachten, waardoor de Ri-GC een betrouwbare partner is in jouw tuiniersavonturen. De duurzaamheid is ook iets om op te merken; dankzij de anti-kleeflaag en de gegolfde, nauwkeurig geslepen bladen, is deze grasschaar niet alleen makkelijk te gebruiken, maar blijft hij ook lang scherp. Het resultaat? Een prachtig geknipt gazon, jaar na jaar. Ook gemak staat voorop, met een grascollector die eenvoudig zonder gereedschap te bevestigen is, waardoor je tuin altijd netjes blijft. Dit alles maakt de Ri-GC een onmisbaar gereedschap voor elke tuinliefhebber.

      Kies voor het gemak van onze webshop
      Waarom wachten? De WOLF-Garten Ri-GC Grasschaar is nu beschikbaar in onze webshop, waar je van vele voordelen geniet. Ten eerste, onze snelle levering zorgt ervoor dat je binnen no-time aan de slag kunt in je tuin. Geen lange wachttijden of onnodige vertragingen; je gloednieuwe grasschaar komt snel jouw kant op. Bovendien bieden we je niet alleen deze handige grasschaar, maar ook een groot assortiment aan ander gereedschap voor al jouw tuinwerkzaamheden. Of je nu een doorgewinterde tuinier bent of net begint, bij ons vind je precies wat je nodig hebt tegen scherpe prijzen. En mocht je hulp nodig hebben of vragen hebben over onze producten, dan staat onze vriendelijke service altijd voor je klaar. Upgrade je tuinuitrusting vandaag nog met de WOLF-Garten Ri-GC Grasschaar en geniet van alle voordelen die onze webshop te bieden heeft.

      Hoogte (Product)

      17 cm

      Breedte (Product)

      4.3 cm

      EAN

      4009269702379

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.