Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Woodies 61841481 Ultimate Spaanplaatschroef - Gehard staal - Verzonken kop - Deeldraad - TX20 - 4.0 x 70mm (200st)

placeholder-product-media-alt-text-not-set
16,09

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Woodies Ultimate schroeven zijn dé schroeven voor de professionele verwerker! Zij zijn zeer geschikt om, zonder voor te boren, in bijna iedere houtsoort verwerkt te worden.

   Alle Woodies Ultimate schroeven zijn voorzien van een extra diepe TX indruk. Natuurlijk wordt in iedere verpakking een gratis bit meegeleverd.
   De Woodies Ultimate schroeven zijn voorzien van freesribben onder de kop: hierdoor wordt het materiaal geruimd, waardoor de kop beter verzinkt.
   Door de schachtribben en de speciale schroefdraad worden Woodies Ultimate schroeven gemakkelijker en sneller het hout ingedraaid; dit vermindert de kans op breuk en accu’s gaan langer mee.
   Door de speciale punt worden Woodies Ultimate schroeven zonder voor te boren in bijna iedere houtsoort toegepast. Door deze punt ’grijpt’ de schroef eerder in het hout en wordt de kans op splijten bij het indraaien verminderd.
   De Woodies Ultimate schroeven zijn verpakt in stevige dozen; de overzichtelijke etiketten zijn voorzien van alle benodigde informatie.

   De schroeven hebben een speciale coating waardoor ze zeer corrosiebestendig zijn.WOODIES ULTIMATE 4.0x 70/40 VK T-20 SHIELD

   Aandrijving
   TX20
   Aantal stuks
   200
   Diameter
   4
   Kartonnen verpakkingsgewicht
   0 kg
   Lengte schroef
   70 mm
   Toepassing op
   Hout

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

  Leer Fixami beter kennen

  Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

  Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is