Accu Schaar

Een accuschaar is dé tool bij uitstek om door verschillende dunne materialen te komen. Daarbij zorgt het gereedschap direct voor een ultieme afwerking door geen rafelige randjes achter te laten én beschikken ze over een werking die ervoor zorgt dat u binnen een aantal seconden al door verschillende materialen bent.

Bent u al tijden op zoek naar zo’n accuschaar maar wilt u hiervoor niet té veel geld uitgeven? Tip: Verken dan eens het aanbod van Gereedschapcentrum.nl. Hier vindt u onder meer veel accuscharen voor diverse doeleinden en van diverse merken. Daarnaast profiteert u direct van de snelle bezorging, de deskundigheid van de mensen achter de webshop én een lange bedenktijd.

34 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

34 artikel(en)

per pagina

Lijst Foto-tabel incl. BTW  excl. BTW 

Van hoog naar laag sorteren

Accuscharen: wat zijn het?

Een accuschaar is een aangedreven schaar die derhalve in staat is om door verschillende stugge materialen te komen. De schaar doet dit op een uiterst nauwkeurige manier en laat geen rafelige randen achter, waardoor het oppervlak direct goed is afgewerkt. 

De verschillende soorten accuscharen

Zoals hierboven reeds is gesuggereerd bestaan accuscharen in veel soorten en maten. We onderscheiden bijvoorbeeld de knabbelschaar, de plaatschaar en de metaalschaar. Een knabbelschaar werkt op accu, is extreem wendbaar en specifiek bedoeld voor het flexibel werken. Een plaatschaar werkt eveneens op accu, maar is bedoeld om op een snelle en krachtige manier door plaatmateriaal te knippen. De metaalschaar heeft u nodig wanneer u – de naam zegt het al – door metaal wilt komen. Daarnaast variëren die verschillende scharen op het gebied van vermogen (het wattage, hetgeen weer afhangt van de toepassingen namens de gebruiker), de versies, de bijbehorende accessoires en de merken. Gereedschapcentrum.nl beschikt met name over accuscharen van het merk Makita, maar heeft ook een ruime collecties scharen van het als kwalitatief bestempelde merk Bosch.

Wat zijn de voordelen van accuscharen?

  • Accuscharen komen relatief eenvoudig door stugge materialen;
  • Accuscharen werken nauwkeurig en laten géén rafelige randjes achter;
  • Accuscharen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten – afhankelijk van de toepassing die u voor ogen heeft;

Ik ben geïnteresseerd: wat moet ik doen?

Geïnteresseerd in zo’n accuschaar? Verken dan het aanbod van Gereedschapcentrum.nl voor een duidelijk zicht op de daar aanwezige knabbel-, plaat- en metaalscharen. Hier vindt u geheid waar u op zoek naar was – tegenover een zeer aantrekkelijke prijs.

Dit vindt u misschien ook interessant:
Accu knabbelschaar
Accu metaalschaar