usp1
usp2
usp3

Fit-to-Fix! het huismerk van Gereedschapcentrum

Na al die jaren gereedschap verkocht te hebben van allerlei mooie merken kon het natuurlijk niet uitblijven; ons eigen huismerk, genaamd Fit-to-Fix!

Bekijk de video over Fit-to-Fix

Wat is Fit-to-Fix?

Fit-to-Fix is een nieuw merk dat zich specialiseert in topkwaliteit accessoires voor een zeer betaalbare prijs. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om met je powertools aan de slag te gaan. Van gatzaag tot slijpschijf, elk gereedschap is zorgvuldig ontworpen en vervaardigd met hoogwaardige materialen om de prestaties en duurzaamheid te maximaliseren. Of je nu een professionele aannemer bent of een doe-het-zelver, het Fit-to-Fix assortiment biedt voor elk wat wils.

Logo van Fit-to-Fix

Waar komt Fit-to-Fix vandaan?

Bij Gereedschapcentrum staan we voor kwaliteit. Daarom hebben we ervoor gekozen om de productie van onze Fit-to-Fix producten uitsluitend in Europa te laten plaatsvinden. Elk stuk gereedschap dat onder het Fit-to-Fix merk wordt verkocht, wordt vervaardigd door gerenommeerde fabrikanten die bekend staan om hun hoogwaardige productieprocessen en hun streven naar kwaliteit. Dit betekent dat elk Fit-to-Fix gereedschap robuust en duurzaam is en geschikt voor langdurig en intensief gebruik. Bovendien zorgt de keuze voor Europese fabrikanten ervoor dat de productieprocessen van Fit-to-Fix gereedschappen voldoen aan de strenge milieunormen en arbeidsvoorschriften die gelden in Europa. Dit zorgt niet alleen voor veilige en gezonde werkomstandigheden voor de werknemers die de gereedschappen maken, maar zorgt ook voor een duurzame productie van gereedschap dat minder impact heeft op het milieu.

Waarom kiezen voor Fit-to-Fix?

  1. Uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Dezelfde kwaliteit als de bekende merken voor een aanmerkelijk lagere prijs!
  2. Europese productie. Fit-to-Fix producten worden in Europa vervaardigd door topfabrikanten die garant staan voor hoge kwaliteit en duurzame productie.
  3. Uitgekiend assortiment. Altijd de juiste accessoire voor jouw klus!

Kies je voor Fit-to-Fix, dan kun je erop vertrouwen dat je hoogwaardige gereedschappen koopt die niet alleen van uitstekende kwaliteit zijn, maar ook worden geproduceerd met respect voor mens en milieu. Bovendien biedt Gereedschapcentrum een uitstekende klantenservice en ondersteuning voor het Fit-to-Fix assortiment, waardoor je met een gerust hart kunt kiezen voor ons eigen topmerk Fit-to-Fix!

Banner met de haakse slijper en Fit-to-Fix slijpschijven en de tekst: 'Bekijk het Fit-to-Fix assortiment'