usp1
usp2
usp3

Metabo FS 80 Geleiderail - 800 mm

Metabo FS 80 Geleiderail - 800 mm
adviesprijs
82,00
61,59

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Metabo FS 80 Geleiderail - Gids voor precisiezaagwerk

      Droom je van een geleiderail die je zowel precisie als veiligheid biedt bij het zagen? Kijk dan eens naar de Metabo FS 80. Met een indrukwekkende lengte van 800 mm zorgt deze geleiderail ervoor dat je zaagwerk altijd rechtdoor en zonder zorgen loopt. Dankzij de ingebouwde splinterbescherming zijn je werkstukken niet alleen recht, maar ook vrij van irritante splinters. En voor extra veiligheid en gemak is de rail uitgerust met een hechtlaag, waardoor deze stevig blijft liggen zonder het werkoppervlak te beschadigen. Loopt je project uit en heb je meer lengte nodig? Geen probleem! Met een eenvoudig te bevestigen verbindingsstuk breid je de FS 80 in een handomdraai uit. Metabo staat bekend om zijn hoogwaardige gereedschap, en de FS 80 is hier een perfect voorbeeld van - licht in gewicht, maar een zwaargewicht in prestaties.

      Zagen zonder zorgen

      De FS 80 is speciaal ontworpen voor de professional die geen genoegen neemt met minder dan perfectie. Het antislipmateriaal zorgt ervoor dat je veilig en met vertrouwen kunt werken, terwijl de splinterbescherming je werkstukken schoon houdt. Of je nu hout, kunststof of een ander materiaal zaagt, de FS 80 past zich naadloos aan je behoeften aan. En voor wie een stap verder wil gaan: verbind meerdere rails voor nog langere en nauwkeurigere snedes. Kortom, deze rail is een must-have voor elke klusser die streeft naar het beste resultaat met minimale inspanning.

      Waarom kiezen voor de FS 80 bij Gereedschapcentrum?

      In je zoektocht naar het ideale gereedschap mag de Metabo FS 80 absoluut niet ontbreken. Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat geen enkele klus hetzelfde is, en daarom bieden we je niet alleen dit staaltje van vakmanschap, maar ook het advies en de service om het maximale uit je aankoop te halen. Als officiële dealer van topmerken weet je zeker dat je kwaliteit in handen hebt. Profiteer van onze scherpe online prijzen, snelle levering, en het vakkundige advies van onze specialisten. Of je nu een beginner bent of een ervaren professional, de Metabo FS 80 is de betrouwbare partner die je nodig hebt voor elk project. Perfectioneer je werk met precisie, veiligheid en het ultieme gemak dat de FS 80 biedt. Waarom zou je nog wachten?

      Lengte geleiderail

      800 mm

      EAN

      4007430330857

      Artikelnummer

      204093

      Lengte (Product)

      800 mm

      1x Metabo FS 80 Geleiderail

    Aanbevolen combinaties

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.