3M 4279+ Dampmasker

36,19 29,91
Minder dan 4 op voorraad
Online bestellen, op te halen in onze showroom

Let op! Vanwege de grote vraag naar stofmaskers kunnen we de levertijd niet garanderen.

Bijzondere kenmerken

De 3M™ onderhoudsvrije halfmasker 4279+ biedt een goede adembescherming als gebruiksvriendelijk compleet masker. De nieuwe, verbeterde uitademventiel reduceert de ademweerstand bij de ausatmung, vermindert warmte en vocht onderwijs en vergemakkelijkt zo het ademen met name in warme en vochtige werkomgevingen.

Onze halfgelaatsmaskers serie 4000+ heeft een zachte, huidvriendelijke, siliconenvrije afdichting van het gezicht. De filterklasse FFABE1P3 R D beschermt tegen veel van de gangbare organische gassen, dampen en deeltjes in het industriële omgeving.

Het lichte, goed uitgebalanceerde ontwerp met de geïntegreerde, onderhoudsvrije filterelementen zorgt voor een goede perifere zicht.

De geïntegreerde filterelementen zijn onderhoudsvrij. U kunt de halfmasker gebruiken tot een vervangen volgens het vervangen van het filter plan gaat organiseren of de filters zijn verzadigd. Vervolgens verwijder deze vakkundig.

De comfortabele bandenstelsel met verstelbare kop houder biedt een betrouwbare pasvorm en past zich aan verschillende kop vormen en maten. Door het platte ontwerp beperkt uw gezichtsveld niet in, en de grote schakeltoetsen in actief koolstoffilter zorgen voor een lage ademweerstand.

De filterklasse FFABEK1P3 R D beschermt tegen organische (kookpunt boven 65 °C) en anorganische gassen en dampen, zuren gassen evenals ammoniak en deeltjes tot 30 keer de grenswaarde.

Opnieuw afsluitbaar zakje voor de hygiënische opslag en transport is meegeleverd.

Specificaties

Gewicht: 300 g
Kleur: Blauw
Filterklasse: FFABEKP3 R D
Materiaal: Thermoplastisch elastomeer
Normen: DIN EN 405
Soortnaam: Halfgelaatsmasker

Meer informatie:

Meer informatie
Naam3M 4279+ Dampmasker
Type nummer4279+
Fabrikant3M
EAN

Merkinformatie:

De 3M 4279+ is een Stofmasker. 3M staat bekend om haar innovatieve producten. Gereedschapcentrum.nl biedt al jarenlang gereedschap van 3M aan. Kan je advies over de aanschaf van bijvoorbeeld een 3M Stofmasker wel gebruiken? Neem dan contact met onze klantenservice.

Heb je nog vragen over dit product? Neem contact op met de Klantenservice