usp1
usp2
usp3

Over Gereedschapcentrum

Van gereedschap verkopen vanuit een zolderkamer naar online marktleider in de Benelux waar je alles vindt voor jouw klus. Wij verstaan ons vak. Net als jij. We verleggen iedere dag de standaard van onze webshop en services. Vandaag beter maken dan gisteren. Ieder bezoek weer.

Gereedschapcentrum-image

Beter maken.

Wat ons bindt? De passie voor beter maken! Wij verstaan het online vak en maken het elke dag beter voor jou. Zo kan jij je beter richten op het maken - wat je project ook is. Wij combineren professioneel gereedschap met advies op maat. Dat doen we volledig online. Daar zorgen we ervoor dat het jou als klant aan niets ontbreekt.

Wie Gereedschapcentrum zegt, zegt beter maken. Bij ons draait alles om de zoektocht naar hoe het beter kan. Beter maken is nooit af. Dat weten we en daarom blijven we ernaar streven.

Tools van topkwaliteit

In ons magazijn van ruim 10.000m2 ligt een enorm assortiment met alles voor jouw klus. Van schroefmachine tot bitset en van grasmaaier tot tegelsnijder. De juiste tools voor ieder project. Gereedschap en alles wat jouw gereedschap nodig heeft, van de beste merken.

Specialist in online

Wij geloven in vakmanschap. Logisch, we zijn zelf ook vakmensen. Digitale vakmensen: wij maken werk van online. Onze drive zorgt dat wij dingen steeds beter maken, dag in dag uit. Onze winkel is altijd open en jouw bestelling wordt snel bezorgd. Dat bespaart jou tijd en geld.

Wij zijn dé specialist in online met handige functies op onze website, zoals alle voordeelbundels bij elkaar, een behulpzame klantenservice en natuurlijk razendsnelle bezorging. Online is de nieuwe standaard die we steeds verleggen. We passen onze winkel aan naar jouw wensen. Zo kunnen we jou de beste ervaring bieden.

Altijd persoonlijk advies van echte productexperts

Bij Fixami zijn we trots op onze specialisten, die alles van gereedschap weten. Onze service wordt door onze klanten beoordeeld met een 9,2. De reden? Ons advies op maat. Wat voor de één werkt, helpt de ander niet. Daarom tillen we jouw persoonlijke ervaring graag naar een hoger niveau.

Wil je advies van één van onze professionals? Kom dan langs in de showroom om met een specialist te sparren over jouw gereedschap.

Wat je project ook is

We zetten een stap extra zodat jij ongestoord je klus voltooit. Of je nu doe-het-zelver of een ervaren rot bent: wij denken graag met je mee. Vind alles voor jouw klus, moeiteloos en voor het beste resultaat.

Beter maken.

Gereedschapcentrum

Volg ons op Facebook, Youtube, Instagram, LinkedIn en TikTok.

Gereedschapcentrum video

Meer over ons bedrijf

In 2007 startten 2 jonge gasten met het verkopen van gereedschap op Marktplaats. Dat ging lekker. De behoefte naar goede prijzen en service was groot en zo ontstond Gereedschapcentrum in 2009: een écht bedrijf. Dit was een mooie stap in de ontwikkeling en de ambitie bleef groeien. Na een aantal verhuizingen naar steeds grotere panden zijn we nu gesetteld aan de Zevenheuvelenweg in Tilburg met maar liefst meer dan 300 collega’s. In dit pand bevindt zich o.a. het kantoor en customer service afdeling. Ook het magazijn en de showroom zijn op deze locatie te vinden. Alles bij elkaar om samen beter te maken!

Gereedschapcentrum is samen met Verfwebwinkel onderdeel van Fixami. Hét adres voor gereedschap en verf.

onze mensen-image

Bedrijfsgegevens

Statutaire naam: Fixami Nederland B.V.
Handelsnaam: Gereedschapcentrum.nl
Vestigingsadres: Zevenheuvelenweg 25, 5048AN, Tilburg, Nederland
Tel. nr.: 013 889 4444
E-mail: info@gereedschapcentrum.nl
KvK-nr.: 64329836
BTW-nr.: NL855618231B01