usp1
usp2
usp3

Retourneren

Geen zorgen, wij fixen het! 

Weet je al hoe het werkt? Ga dan direct naar het online retourformulier onderaan deze pagina of maak gebruik van het modelformulier voor herroeping

Bedenktijd: 14 dagen  

Bij Gereedschapcentrum.nl kan je binnen 14 dagen beroepen op je herroepingsrecht. Of je nou online hebt besteld of in de showroom, het maakt niet uit. Dit geldt zowel voor consumenten als bedrijven. We gaan je hieronder uitleggen hoe het werkt. 

We maken het snel voor je in orde! 

Je aankoop retourneren? Om je retourverzoek snel te verwerken, vul je gewoon het formulier voor herroeping hieronder in. We sturen je dan een bevestiging per e-mail. 

Even opletten: bedenktijd is geen gebruikstijd! 

Houd er rekening mee dat de bedenktijd bedoeld is om het product te bekijken, niet om het te gebruiken. Als je het product meer hebt gebruikt dan nodig is om te beslissen of je het wilt houden, of als je de originele verpakking hebt vernield of weggegooid, ben je zelf verantwoordelijk voor eventuele waardevermindering. Als het product niet meer in de staat verkeert waarin het in de winkel zou staan door het gebruik of door een beschadigde of ontbrekende verpakking, kunnen we je minder geld teruggeven. 

Uitzonderingen: niet alles kan terug 

Bepaalde hygiëneproducten zoals airco's, luchtbevochtigers, koffiezetapparaten en stofzuigers kunnen niet worden geretourneerd als de verzegeling na levering is verbroken. En weet je wat? Speciaal voor jou op kleur gemaakte verf en kleurenwaaiers kunnen ook niet terug. Al onze kleine regeltjes vind je in de algemene voorwaarden

Retourneren: de kosten zijn voor jou 

Als je (een deel van) je bestelling wilt terugsturen, zijn de kosten voor het terugsturen voor jouw eigen rekening. 

Terugsturen in de showroom: net zo gemakkelijk 

Je kan ook gewoon naar onze showroom gaan om je producten terug te brengen. We zorgen er altijd voor dat het bedrag op dezelfde manier wordt teruggestort als je oorspronkelijke betaling. Heb je contant of met pin betaald? Dan maken we het terug te betalen bedrag gewoon naar je rekening over. 

Is er iets beschadigd of ontbreekt er iets in je levering? 

We doen ons uiterste best om je bestelling in topconditie bij je af te leveren. Maar hé, soms kan er iets misgaan. Dus nadat je je bestelling hebt ontvangen, raden we je aan om deze even te controleren op eventuele schade of ontbrekende items. 

Terugbetalen: we zorgen voor je 

Goed nieuws, Gereedschapcentrum.nl is aangesloten bij Trusted Shops. Dat betekent dat we voldoen aan alle regels rondom online aankopen. Als we onze deal ontbinden volgens de algemene voorwaarden, zullen wij het bedrag dat je hebt betaald zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen. En hey, als je de hele bestelling retourneert, krijg je ook eventuele verzendkosten die je oorspronkelijk hebt betaald terug. Wij fixen het!

Retourformulier