Retourneren

Wilt u (een deel van) uw bestelling retourneren? Ga direct naar het online retourformulier of maak gebruik van het modelformulier voor herroeping.

Heeft u vragen voorafgaand aan het retourneren, dan leggen wij u hieronder graag uit hoe dit in zijn werk gaat. U kunt alles direct online in orde maken.

Extra lange bedenktijd

Afhankelijk van de keuze van uw servicepakket kunt u zich bij Gereedschapcentrum.nl tot 100 dagen beroepen op uw herroepingsrecht, ongeacht of u op de website iets heeft besteld of in de showroom heeft gekocht. Dit geldt bovendien voor zowel consumenten als bedrijven. Anders dus dan de wet die voorschrijft dat dit slechts consumenten betreft. Vanaf het moment van herroeping dient u uw aankoop binnen een termijn van 14 dagen retour te zenden.

Snel geregeld

Een aankoop retourneren? Geen probleem! Voor een snelle verwerking van uw retourverzoek vragen wij u onderstaand formulier voor herroeping volledig in te vullen en te versturen. U ontvangt vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging.

Let op: de bedenktijd is een zichttermijn, geen gebruikstermijn. Als u het aangekochte product voor meer heeft gebruikt dan nodig is om te beoordelen of u het product daadwerkelijk wenst te behouden, of als u de originele verpakking heeft beschadigd of weggegooid, bent u aansprakelijk voor de waardevermindering. Door het gebruik of een beschadigde dan wel ontbrekende verpakking is het product namelijk niet meer in “winkelstaat”, waardoor het kan zijn dat wij minder geld terug geven. Neem even contact met ons op via het contactformulier indien u een dergelijk product wenst te retourneren.

Retourneren

De kosten voor het terugsturen van (een deel van) uw bestelling zijn voor eigen rekening, wanneer u gekozen heeft voor het basis servicepakket. Als u gekozen heeft voor een Premium / Premium Plus servicepakket dan zijn de kosten voor terugzending voor onze rekening. U ontvangt dan voor de terugzending een verzendlabel van ons.

Retourneren in showroom

U kunt uw producten ook retourneren in onze showroom. Het terug te betalen bedrag wordt te allen tijde terugbetaald op dezelfde manier zoals u uw bestelling eerder heeft betaald. Wanneer u uw producten contant heeft afgerekend in onze showroom, maken wij het terug te betalen bedrag over naar uw rekening.

Heeft u een beschadigde of incomplete levering?

Wij proberen er alles aan te doen om uw bestelling in goede orde bij u af te laten leveren. Toch kan het zo zijn dat er een product is beschadigd of dat er iets ontbreekt. Graag adviseren wij u na ontvangst van uw bestelling deze te controleren op eventuele schade en/of onvolledigheid. Komt de bestelling niet overeen met de op de site gecommuniceerde leveringsomvang? Is er iets fout gegaan? Vul dan uiterlijk binnen 5 werkdagen na ontvangst het retourformulier hieronder in. We gaan dan voor u aan de slag om het zo snel mogelijk op te lossen.

Crediteren/terugbetalen

  • Gereedschapcentrum.nl is aangesloten bij Trusted Shops, waardoor het voldoet aan de meest recente regelgeving rondom internetaankopen.
  • In geval van ontbinding van onze overeenkomst, volgens de algemene voorwaarden, zal Gereedschapcentrum.nl het bedrag dat u betaald heeft zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.
  • Indien u de gehele bestelling retourneert worden ook eventueel oorspronkelijk betaalde verzendkosten terugbetaald.

Retourformulier