Klik hier voor al onze acties.

Retourneren

Wil je (een deel van) jouw bestelling retourneren? Ga direct naar het online retourformulier of maak gebruik van het modelformulier voor herroeping.

Heb je vragen voorafgaand aan het retourneren, dan leggen wij je hieronder graag uit hoe dit in zijn werk gaat. Je kunt alles direct online in orde maken.

Bedenktijd

Bij Gereedschapcentrum.nl kan jij je tot 14 dagen beroepen op jouw herroepingsrecht, ongeacht of je op de website iets hebt besteld of in de showroom hebt gekocht. Dit geldt bovendien voor zowel consumenten als bedrijven. Anders dus dan de wet die voorschrijft dat dit slechts consumenten betreft. Vanaf het moment van herroeping dien je jouw aankoop binnen een termijn van 14 dagen retour te zenden.

Snel geregeld

Een aankoop retourneren? Geen probleem! Voor een snelle verwerking van jouw retourverzoek vragen wij je onderstaand formulier voor herroeping volledig in te vullen en te versturen. Je ontvangt vervolgens per e-mail een ontvangstbevestiging.

Let op: de bedenktijd is een zichttermijn, geen gebruikstermijn. Als je het aangekochte product voor meer hebt gebruikt dan nodig is om te beoordelen of je het product daadwerkelijk wenst te behouden, of als jij de originele verpakking hebt beschadigd of weggegooid, ben je aansprakelijk voor de waardevermindering. Door het gebruik of een beschadigde dan wel ontbrekende verpakking is het product namelijk niet meer in “winkelstaat”, waardoor het kan zijn dat wij minder geld terug geven. Neem even contact met ons op via het contactformulier indien je een dergelijk product wenst te retourneren. Bovendien zijn hygiëneproducten zoals airco's, luchtbevochtigers, koffiezetapparaten en stofzuigers uitgesloten van herroeping als de verzegeling na levering is verbroken. Speciaal voor jou op kleur gemaakte verf en kleurenwaaiers kunnen ook niet geretourneerd worden. Zie ook onze algemene voorwaarden.

Retourneren

De kosten voor het terugsturen van (een deel van) jouw bestelling zijn voor eigen rekening.

Retourneren in showroom

Je kunt jouw producten ook retourneren in onze showroom. Het terug te betalen bedrag wordt te allen tijde terugbetaald op dezelfde manier zoals je jouw bestelling eerder hebt betaald. Wanneer je jouw producten contant of per pin hebt afgerekend in onze showroom, maken wij het terug te betalen bedrag over naar jouw rekening.

Heb je een beschadigde of incomplete levering?

Wij proberen er alles aan te doen om jouw bestelling in goede orde bij je af te laten leveren. Toch kan het zo zijn dat er een product is beschadigd of dat er iets ontbreekt. Graag adviseren wij je na ontvangst van jouw bestelling deze te controleren op eventuele schade en/of onvolledigheid. Komt de bestelling niet overeen met de op de site gecommuniceerde leveringsomvang? Is er iets fout gegaan? Vul dan uiterlijk binnen 14 werkdagen na ontvangst het retourformulier hieronder in. We gaan dan voor jou aan de slag om het zo snel mogelijk op te lossen.

Crediteren/terugbetalen

  • Gereedschapcentrum.nl is aangesloten bij Trusted Shops, waardoor het voldoet aan de meest recente regelgeving rondom internetaankopen.
  • In geval van ontbinding van onze overeenkomst, volgens de algemene voorwaarden, zal Gereedschapcentrum.nl het bedrag dat je hebt betaald zo spoedig mogelijk maar uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding, terugbetalen.
  • Indien je de gehele bestelling retourneert worden ook eventueel oorspronkelijk betaalde verzendkosten terugbetaald.

Retourformulier