Ons magazijn verhuist dit weekend. Vanaf maandag verzenden we weer.

Showroom

Jellinghausstraat 37
5048 AZ Tilburg

Let op! Op zaterdag 27 februari is de showroom gesloten omdat het magazijn verhuist. Het afhalen van orders is niet mogelijk.

Maandagochtend tot 12.00 uur is het niet mogelijk bestellingen af te halen voor de particuliere klant. De zakelijke klant kan wel langskomen echter dien je rekening te houden met een wachttijd van een half uur in verband met de distributie vanuit het nieuwe magazijn.Wij volgen de nieuwe richtlijnen van de overheid m.b.t. Covid-19.

Zakelijke klant: Onze showroom blijft geopend. Bestel en betaal zoveel mogelijk online om de afhandeling zo efficiënt en veilig mogelijk te laten verlopen.
Particuliere klant: Onze showroom blijft geopend voor het afhalen van online orders. Tot en met 2 maart 2021 kunnen we helaas geen fysieke productverkoop in de showroom bieden. Plaats online je bestelling en kies zelf een tijdslot waarin je de bestelling af komt halen.

Het verwerken van garantiegevallen, retouren en andere after sales kunnen en mogen wij niet voor je afhandelen in de showroom. Je kan deze gevallen heel gemakkelijk via onze website aanmelden en per post naar ons verzenden.

Het voorkomen van verspreiding van het coronavirus en het waarborgen van de gezondheid van onze klanten en medewerkers is ook voor ons prioriteit, daarom vragen we om de richtlijnen bij een bezoek aan onze showroom in acht te nemen.

Neem bij het afhalen van je bestelling de volgende regels in acht:

- Kom alleen.
- Houd ten minste 1,5 m afstand van elkaar, ook van onze medewerkers.
- Het is verplicht een mondkapje te dragen.
- Heb je verkoudheids- of griepverschijnselen blijf dan thuis.

  • Maandag t/m vrijdag
  • Zaterdag
  • Zondag
  • 7.00 - 18.00 uur
  • 8.00 - 16.00 uur
  • Gesloten