Klik hier voor al onze acties.

Reparatieservice

Ook al ben je nog zo zuinig op je gereedschap, natuurlijk gaat er ook wel eens iets kapot. Geen probleem! Gereedschapcentrum.nl kan je defecte gereedschap perfect repareren. We repareren machines van alle grote merken zoals Bosch, Milwaukee, Metabo, Hikoki, Makita, DeWalt en nog veel meer! Let op! Wil je aanspraak maken op fabrieksgarantie? Vul dan ons garantieformulier in.

Hieronder volgt de werkwijze voor defect gereedschap zonder garantie:

Hoe werkt het?

1. Je kunt je defecte gereedschap na het invullen van onderstaand formulier naar ons opsturen of in onze showroom aanbieden; voorzien van een duidelijke klachtomschrijving. Je betaalt vooraf €25,- onderzoekskosten. Vervolgens gaan wij onderzoeken wat er precies aan gerepareerd dient te worden en maken dan een offerte van de reparatiekosten.
Kies je voor de optie opsturen, dan krijg je van ons via e-mail een verzendlabel om de machine kosteloos op te sturen. Bekijk in de afbeelding hieronder of jouw pakket aan de eisen voldoet. Heb je een groter of zwaarder pakket? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Wil je meerdere machines tegelijk opsturen? Ook dat kan, geef dan in het formulier meerdere apparaten op. Graag wel per machine een klachtomschrijving.

2. Je krijgt per e-mail een offerte aangeboden met daarin de kosten voor de reparatie en eventuele verzendkosten voor het terugsturen van jouw gerepareerde machine (€5,95).
Zijn de kosten dusdanig hoog dat reparatie economisch geen goede keuze is, dan maken we een offerte voor een nieuwe machine tegen een scherpe prijs.
Ga je akkoord met de offerte, dan worden de reeds betaalde onderzoekskosten met het totaalbedrag verrekend.
Wil je de machine niet laten repareren en ook geen nieuwe machine bij ons aanschaffen? Dan brengen wij de onderzoekskosten van €25 per machine in rekening. Wij zullen de machine vervolgens kosteloos voor je afvoeren*.3. We streven ernaar om de offerte binnen 3 werkdagen naar je door te sturen, bij akkoord betaal je de offerte en gaan we aan de slag met de reparatie.

4. Je gereedschap wordt gerepareerd in onze eigen goed uitgeruste werkplaats, door gecertificeerd personeel. We gebruiken uitsluitend originele onderdelen en testen alle reparaties uitvoerig.

5. Zodra je machine gerepareerd is, ontvang je een van ons een afhaalbericht. Heb je voor verzenden gekozen, dan ontvang je zodra de machine naar je is verzonden een e-mail met Track&Trace om je pakket te volgen. Op de reparatie geven we 3 maanden garantie**.

*Wil je de machine ongerepareerd terug ontvangen betaal je hiervoor €5,95 verzendkosten. Je ontvangt de machine dan in onderdelen terug. Wil je de machine gemonteerd retour betaal je naast de verzendkosten een kwartier arbeid à €15,- excl. BTW.

**Defecten als gevolg van verkeerd gebruik en/of overbelasting vallen niet onder garantie. Op al onze reparaties zijn de reparatievoorwaarden van toepassing.

Reparatieservice aanvragen