Accu gereedschap

  (1058)

  Accessoires

  (900)

  Tuingereedschap

  (486)

  Elektrisch gereedschap

  (258)

  Transport & opslag

  (203)

  Bevestigingsmateriaal

  (60)

  PBM

  (46)

  Meetgereedschap

  (38)

  Handgereedschap

  (34)

  Overig

  (26)

  Klimaatbeheersing

  (7)

  Verf & verfbenodigdheden

  (1)

Prijs

Makita

3096 artikelen

Pagina 1 van 129

Ontdek Makita: van Japans vakmanschap tot wereldmerk

Ken je Makita al? Dit wereldmerk zag het licht in 1915 in Japan, als reparatiewerkplaats voor motoren en transformatoren. Inmiddels is Makita uitgegroeid tot een onbetwiste leider in de wereld van elektrisch gereedschap. Met een ongekende passie voor innovatie en kwaliteit bedient Makita zowel de fervente doe-het-zelver als de doorgewinterde professional in de bouwsector. Van accuboormachines tot elektrische zaagtafels, Makita's assortiment is zo divers als het maar kan. Hun missie? Het werk van vakmensen overal ter wereld lichter, efficiënter en productiever maken. Niet voor niets wordt het merk geassocieerd met duurzaamheid, betrouwbaarheid en vakmanschap.

Duurzaam en betrouwbaar: Makita's belofte

Makita staat synoniem voor duurzaamheid en betrouwbaarheid. Het geheim? Een onwrikbare toewijding aan kwaliteit en innovatie. Makita's gereedschap is ontworpen om de zwaarste klussen te klaren, met een lange levensduur die de investering meer dan waard maakt. Het bedrijf zet zich ook in voor duurzame productieprocessen, van het verminderen van energieverbruik tot het recyclen van materialen. Dit maakt Makita niet alleen een keuze die goed is voor jouw projecten, maar ook voor de planeet. Of je nu een professional bent die dag in dag uit op zijn gereedschap moet kunnen rekenen of een doe-het-zelver die duurzaamheid hoog in het vaandel draagt, met Makita zit je altijd goed.

Topgereedschap voor elke klus

Wat maakt Makita zo bijzonder? Hun topsegment producten zoals de accu combihamer, de onmisbare accu voor draadloze vrijheid, en de accu bouwradio voor muziek op de werkplek. Elk product is het resultaat van jarenlange ontwikkeling en innovatie. Wist je dat Makita een van de pioniers was in de ontwikkeling van accugereedschap? Dit heeft de manier waarop we vandaag de dag klussen fundamenteel veranderd, met meer mobiliteit en flexibiliteit dan ooit tevoren.

Kies voor Makita bij Gereedschapcentrum

Waarom zou je voor Makita kiezen bij Gereedschapcentrum? Simpel: we bieden niet alleen een groot assortiment aan Makita gereedschap, maar zorgen ook voor scherpe prijzen. En met onze eigen voorraad is jouw favoriete Makita gereedschap direct leverbaar. Of je nu op zoek bent naar die krachtige accu combihamer of een robuuste bouwradio voor op de werkplek, bij Gereedschapcentrum vind je wat je zoekt, met de service die je verdient. Makita en Gereedschapcentrum: samen zorgen we dat elke klus geklaard wordt, met gereedschap dat net zo hard werkt als jij.