Verzenden

Gereedschapcentrum.nl biedt u diverse manieren om uw bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen uw bestelling laten bezorgen, maar u kunt uw bestelling ook zelf ophalen. Op deze pagina vindt u al onze bezorg- en afhaalmogelijkheden.

Let op! Tijdens en rondom de feestdagen hanteren wij andere bezorgmomenten en openingstijden. Bekijk hier alle aangepaste bezorgmomenten en openingstijden.

Gratis levering binnen Nederland

Gereedschapcentrum.nl hanteert binnen Nederland de volgende voordelige verzending. PostNL verzendingen (van 0 tot 31,5 kg) zijn gratis voor bestellingen vanaf €50. Voor bestellingen onder de €50 betaalt u €5,95 verzendkosten.
Let op! Voor bedrijven is het ook mogelijk om een bestelling te laten afleveren op een postbusadres.

Snelle levering

Als u de artikelen van maandag tot en met vrijdag vóór 22.59 uur heeft besteld en betaald, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag (of zaterdag)* door PostNL aangeboden. Orders tussen vrijdag 22.59 uur en zondag 18.00 uur, worden op maandag bezorgd. Bestelt u op zondag ná 18.00 uur? Dan wordt uw pakket op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Mocht uw bestelling onverhoopt vertragen dan nemen we contact met u op.

Let op! Wanneer één van de door u bestelde producten te zwaar of te groot is, dan wordt uw order als palletzending verstuurd.

*Op de Waddeneilanden is geen zaterdaglevering mogelijk.

Hoe wordt uw pakket verzonden?

Zodra u uw bestelling heeft geplaatst, wordt het pakket op de door u aangegeven wijze bij u bezorgd. Om de bestelde artikelen bij u af te leveren maakt Gereedschapcentrum.nl gebruik van de diensten van PostNL. Zodra uw pakket is afgeleverd bij PostNL ontvangt u per e-mail een bevestiging dat uw producten zijn verzonden. Eventuele beschadigde zendingen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.

Niet thuis

Als u niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan laat de bezorger een bericht achter met daarop een ‘niet thuis-code’. Met deze code kunt u zelf kiezen waar en wanneer u uw pakket wilt ontvangen. U kunt uw keuze tot 22:00 uur aan PostNL doorgeven. En anders probeert de bezorger het de volgende dag nog een keer.
Lukt het de tweede keer ook niet om uw pakket te bezorgen? Dan bewaart PostNL het voor u op een PostNL locatie bij u in de buurt. U heeft dan twee weken de tijd om het pakket op te halen. Daarna wordt het pakket terug naar Gereedschapcentrum.nl gestuurd. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als u uw pakket ophaalt, anders mag PostNL het pakket niet aan u meegeven.

ToolToday© - Vandaag in huis (Red Je Pakketje)

Gaat het u nog niet snel genoeg? Geen probleem! Daarvoor hebben wij ToolToday© - Vandaag in huis in het leven geroepen. Plaats doordeweeks vóór 12:00 uur uw bestelling en ontvang nog dezelfde dag uw aankopen. Om de bestelde artikelen bij u af te leveren maken wij voor deze dienst gebruik van de diensten van Red Je Pakketje. Uw pakketje wordt dan tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Voor slechts een kleine meerprijs - €3,95 bij bestellingen vanaf €50 en €7,95 bij bestellingen tot €50 profiteert u van deze razendsnelle service. Het uitproberen waard dus!
Deze dienst werkt met een track & trace link, om uw bestelling realtime te kunnen volgen. U krijgt altijd een aflevertijdvak van een half uur, zodat u niet de hele avond thuis hoeft te blijven wachten. Heeft u specifieke vragen over uw levering? Dan verwijzen wij u graag door naar de contactpagina van Red Je Pakketje. Let op! Deze dienst is enkel beschikbaar op doordeweekse dagen (van maandag tot en met vrijdag). ToolToday is helaas niet beschikbaar voor de Nederlandse waddeneilanden.

ToolASAP© - Zo snel mogelijk in huis (Red Je Pakketje)

Wilt u gebruik maken van onze ToolASAP© levering? Dit betekent dat wij uw pakket via Red Je Pakketje verzenden, om uw bestelling alsnog zo snel mogelijk bij u te bezorgen. Bestelt u doordeweeks op maandag t/m donderdag tussen 23:00 en 23:59 uur, dan kunt u uw bestelling de volgende dag al tussen 17:00 en 22:00 uur verwachten. Bestellingen op zondag tussen 18:00 en 23:59 uur, worden op maandag tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Net als bij ToolToday werkt deze dienst met een track & trace link, om uw bestelling realtime te kunnen volgen. U krijgt altijd een aflevertijdvak van een half uur, zodat u niet de hele avond thuis hoeft te blijven wachten.

Palletzending

Weegt een product 31,5 kg of meer? Of betreft het een erg groot product? Dan zijn wij in sommige situaties genoodzaakt uw bestelling als palletzending te versturen. Indien mogelijk splitsen we een bestelling bestaande uit meerdere producten die gezamenlijk te zwaar of te groot worden op in meerdere pakketten geschikt voor PostNL. Hier betaalt u niets extra's voor.

Palletzendingen voor bestellingen vanaf €100 zijn gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden, neem hiervoor contact met ons op). Palletzendingen voor bestellingen onder de €100 kosten €29,95. Stukgoederen (producten die te groot zijn voor reguliere verzending via PostNL, maar niet op een pallet verzonden hoeven te worden), worden net als palletzendingen verzonden via TransMission en dit kost €14,95.
Doordat een aantal producten te groot of te zwaar zijn dienen deze per pallet verzonden te worden. Dit staat per product vermeld en wordt tijdens het bestelproces automatisch aangegeven. Als u de artikelen van maandag tot en met vrijdag voor 17.00 uur heeft besteld en betaald, wordt uw pakket meestal de volgende werkdag door de transporteur aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag na 17.00 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Voor palletzendingen maakt Gereedschapcentrum.nl gebruik van de distributeur TransMission.

Afhalen

U bent altijd van harte welkom in onze showroom. Wilt u uw bestelling in onze showroom komen afhalen? Gelieve even te bellen om er zeker van te zijn dat het product voorradig is. Voor meer informatie omtrent onze openingstijden en adresgegevens verwijzen wij u graag door naar onze showroom pagina.