Verzenden

Gereedschapcentrum.nl biedt jou diverse manieren om jouw bestelling in ontvangst te nemen. Wij kunnen jouw bestelling laten bezorgen, maar je kunt jouw bestelling ook zelf ophalen. Op deze pagina vind je al onze bezorg- en ophaalmogelijkheden.

Gratis levering binnen Nederland

Gereedschapcentrum.nl hanteert binnen Nederland de volgende verzending. PostNL en DHL-verzendingen (van 0 tot 31,5 kg) zijn gratis voor bestellingen vanaf €50,-. Voor bestellingen tot €19,99 betaal je €14,95 verzendkosten. Voor bestellingen van €20,- tot €34,99 betaal je €12,95 verzendkosten, voor bestellingen van €35,- tot €49,99 betaal je €9,95 verzendkosten.

Je kunt jouw pakket ook laten leveren op een PostNL-afhaalpunt. Voor bedrijven is het mogelijk om een bestelling te laten afleveren op een postbusadres.

Snelle levering

Als je de artikelen van maandag tot en met vrijdag vóór 22.30 uur hebt besteld en betaald, wordt jouw pakket meestal de volgende werkdag (of zaterdag)* door PostNL of DHL aangeboden. Orders tussen vrijdag 22.30 uur en zondag 18.00 uur, worden op maandag bezorgd. Bestel je op zondag ná 18.00 uur? Dan wordt jouw pakket op maandag verzonden en op dinsdag geleverd. Mocht je bestelling ons magazijn onverhoopt met vertraging verlaten dan nemen we contact met je op.

Let op! Wanneer één van de door jou bestelde producten te zwaar of te groot is, dan wordt jouw order als palletzending verstuurd.

*Op de Waddeneilanden is geen zaterdaglevering mogelijk.

Hoe wordt jouw pakket verzonden?

Zodra jij jouw bestelling hebt geplaatst, wordt het pakket op de door jou aangegeven wijze bij je bezorgd. Om de bestelde artikelen bij jou af te leveren maakt Gereedschapcentrum.nl gebruik van de diensten van PostNL en DHL. Zodra jouw pakket is afgeleverd aan de bezorgdienst ontvang je per e-mail een bevestiging dat jouw producten zijn verzonden. Eventuele beschadigde of verkeerd geleverde zendingen dienen binnen 5 werkdagen na ontvangst gemeld te worden.

Niet thuis

Als je niet thuis bent probeert de bezorger het pakket eerst af te geven bij de buren. Lukt dit niet, dan gaat het pakket direct naar de dichtstbijzijnde PostNL of DHL-locatie. Je hebt dan één week de tijd om het pakket op te halen. Daarna wordt het pakket terug naar Gereedschapcentrum.nl gestuurd. Vergeet niet om een geldig legitimatiebewijs mee te nemen als je jouw pakket ophaalt.

ToolToday© - Vandaag in huis

Wil jij jouw bestelling vandaag nog ontvangen? Geen probleem! Plaats van maandag t/m zaterdag vóór 12:00 uur jouw bestelling en kies voor de verzendmethode ToolToday©. Jouw bestelling wordt dan dezelfde dag tussen 17:00 en 22:00 uur geleverd door bezorgdienst Instabox. Voor een meerprijs van maximaal €5,00 profiteer je van deze snelle service.

Als de bestelling is verzonden ontvangt je een track & trace link om jouw bestelling te volgen. Hier in staat ook een aflevertijdvak van een half uur, zodat je weet hoe laat er precies er bezorgd wordt. Heb je specifieke vragen over jouw levering? Dan verwijzen wij je graag door naar de contactpagina van Instabox.

Let op! Deze dienst is enkel beschikbaar bij voorraadartikelen. ToolToday is helaas niet beschikbaar voor de Nederlandse waddeneilanden.

ToolASAP© - Zo snel mogelijk in huis

Bestel je doordeweeks op maandag t/m donderdag tussen 22:30 en 23:59 uur en kies je voor verzendmethode ToolASAP© levering? Dan wordt jouw bestelling de volgende dag tussen 17:00 en 22:00 uur geleverd door bezorgdienst Instabox. Bestellingen op zondag tussen 18:00 en 23:59 uur, worden op maandag tussen 17:00 en 22:00 uur bezorgd. Als de bestelling is verzonden ontvang je een track & trace link om jouw bestelling te volgen. Hier in staat ook een aflevertijdvak van een half uur, zodat je weet hoe laat er precies er bezorgd wordt. Heb je specifieke vragen over jouw levering? Dan verwijzen wij je graag door naar de contactpagina van Instabox.

Palletzending

Weegt een product 31,5 kg of meer? Of betreft het een erg groot product? Dan zijn wij in sommige situaties genoodzaakt jouw bestelling als palletzending te versturen. Indien mogelijk splitsen we een bestelling bestaande uit meerdere producten die gezamenlijk te zwaar of te groot worden op in meerdere pakketten geschikt voor PostNL. Hier betaal je niets extra's voor.

Palletzendingen voor bestellingen vanaf €100 zijn gratis (met uitzondering van de Waddeneilanden, neem hiervoor contact met ons op). Palletzendingen voor bestellingen onder de €100 kosten €29,95. Stukgoederen (producten die te groot zijn voor reguliere verzending via PostNL, maar niet op een pallet verzonden hoeven te worden), worden net als palletzendingen verzonden via TransMission en dit kost ook €29,95.
Doordat een aantal producten te groot of te zwaar zijn dienen deze per pallet verzonden te worden. Dit staat per product vermeld en wordt tijdens het bestelproces automatisch aangegeven. Als je de artikelen van maandag tot en met vrijdag voor 17.00 uur heeft besteld en betaald, wordt jouw pakket meestal de volgende werkdag door de transporteur aangeboden. Orders die in het weekend worden geplaatst, dit betreft vrijdag na 17.00 uur tot en met zondag, zullen in de regel op maandag verzonden worden. Voor palletzendingen maakt Gereedschapcentrum.nl gebruik van de distributeur TransMission.

Afhalen

Je bent van harte welkom in onze showroom.