Garantie 

Wij zijn er van overtuigd dat onze producten van topkwaliteit zijn. Daarom bieden we een geweldige garantie aan, zowel voor professionele als niet-professionele gebruikers van onze producten. Hieronder vertellen we je in het kort wat je van ons kan verwachten. Je kan zelfs direct je garantieafhandeling regelen onderaan de pagina. Hoe fijn is dat? 

Een jaar garantie voor alle machines 

Bij Gereedschapcentrum.nl krijg je een garantie van één jaar op alle machines die je bij ons koopt. Sommige merken bieden zelfs een verlengde garantieperiode tot wel drie jaar aan. Let wel op, soms moet je jezelf even registreren bij de fabrikant om van die verlengde garantie te profiteren. 

Voorwaarden? We houden het simpel! 

Als jouw product binnen de garantieperiode defect raakt door materiaal- of constructiefouten, dan zorgt Gereedschapcentrum.nl voor gratis vervanging of reparatie van de kapotte onderdelen of het hele apparaat. Maar er zijn wel een paar voorwaarden waar we naar kijken:

  • Het product moet op de juiste manier gebruikt zijn.
  • Het product moet alleen tekenen van normaal gebruik vertonen.
  • Het product mag niet gerepareerd zijn door onbevoegden.
  • En natuurlijk willen we wel even het aankoopbewijs zien. Gewoon, om alles netjes af te handelen. 

Retourneren? Het kan gratis! 

Nadat we jouw garantieaanvraag hebben bevestigd, sturen we je een label waarmee je het artikel gratis naar ons kan terugsturen. Je kan het kapotte artikel ook gewoon langsbrengen in onze showroom aan de Zevenheuvelenweg 25 in Tilburg. 

Let op! Slijtage en verbruiksartikelen zijn uitgesloten 

Mijn product is kapot, en nu? 

Geen paniek, we gaan ervoor zorgen dat jouw garantieafhandeling super efficiënt verloopt. Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in. Binnen één werkdag nemen onze garantie-medewerkers contact met je op om de afhandeling van jouw garantieaanvraag te bespreken.

Garantie

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is