usp1
usp2
usp3

Makita BL1850B 4-Pack 18V Li-Ion accu - 5.0Ah (4st)

Makita BL1850B 4-Pack 18V Li-Ion accu - 5.0Ah (4st)

Uitvoering

292,19

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Makita 18V Li-Ion accu - de kracht achter jouw klussen

      Wist je dat de juiste accu het verschil kan maken voor jouw kluservaring? Met deze Makita BL1850B 4-Pack til je jouw werkzaamheden naar een hoger niveau! Deze 18 volt accu's met 5.0Ah batterijcapaciteit zijn voorzien van de nieuwste lithium-ion technologie, én een handige LED-indicatie die jou altijd laat zien hoe vol de accu nog is. Makita, bekend om hun robuuste bouw en innovatieve ontwerpen, zorgt weer voor een knap staaltje technologie. Deze accu's zijn compatibel met meer dan 100 Makita machines. Of jouw Makita gereedschap nu een gele onderkant heeft of een zwarte met een ster, deze accu's klik je er moeiteloos op.

      Voor elke klusser een must-have

      Hoe handig zou het zijn als je nooit meer tijdens een klus met een lege of bijna lege accu zit? De LED-indicator van de BL1850B laat je precies zien hoe vol de accu nog is, dus je weet altijd wanneer het tijd is om te wisselen of op te laden. Met de snelle laadtijd van 48 minuten via de DC18RC lader, ben je zo weer aan de slag. Deze accu's zijn niet alleen veilig, maar door de universaliteit ook perfect voor elke soort klusser. Of je nu professioneel bezig bent of als hobbyist door het leven gaat, deze accu's zijn jouw partner in crime.

      Zin in een krachtige upgrade van je gereedschap?

      De Makita BL1850B is meer dan alleen een accu; het is de sleutel tot efficiënter en langer doorwerken zonder onderbreking. Laat die frustratie over lege accu's achter je en maak de overstap naar gemak en kracht. Bij Gereedschapcentrum staan wij klaar om je te voorzien van deze topaccu’s, inclusief onze professionele service en advies op maat. Met topmerken zoals Makita weet je dat je kwaliteit in handen hebt. En bij ons profiteer je van scherpe online prijzen en snelle levering. Waar wacht je nog op? Gun jezelf die upgrade en ervaar het gemak en de kracht van werken met de beste tools.

      Set bevat

      4 Stuks

      Accu aansluiting

      Schuifaccu

      Batterijtechnologie

      Li-ion

      Amperage

      5

      Aantal stuks

      4

      Gewicht (Product)

      0.63 kg

      Oplaadtijd

      48 m

      Aantal meegeleverde accu's / batterijen

      4

      Voltage

      18

      4x Makita BL1850B accu

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.