3M SF201AF Veiligheidsbril

placeholder-product-media-alt-text-not-set
9,79

Verwachte leverdatum

23-07-2024

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   3M™ SecureFit™ veiligheidsbril: lichtgewicht en comfortabel

   Op zoek naar een comfortabele lichtgewicht veiligheidsbril? Dan is de 3M™ SecureFit™ veiligheidsbril van 3M de perfecte keuze. Met een gewicht van slechts 18 gram biedt deze bril een comfortabele pasvorm.

   De SecureFit™ Pressure Diffusion Temple technologie van 3M zorgt voor een gelijkmatige drukverspreiding dankzij ribben met sleuven. Hierdoor wordt de druk op je hoofd verminderd en geniet je van optimaal draagcomfort. De flexibele brilveren buigen en passen zich automatisch aan aan de vorm van je hoofd.

   Naast het comfortabele ontwerp, is deze veiligheidsbril ook voorzien van een kraswerende en condenswerende coating. Hierdoor heb je altijd helder zicht, zelfs in uitdagende omstandigheden. Het omhullende ontwerp verbetert niet alleen de pasvorm, maar zorgt ook voor een betere dekking van je gezicht. De brede flexibele brilveren bieden tevens zijbescherming en kunnen goed gecombineerd worden met gehoorkappen.

   De 3M™ SecureFit™ veiligheidsbril is CE goedgekeurd en voldoet aan de EN 166:2001 norm. Bij Gereedschapcentrum koop je deze hoogwaardige veiligheidsbril.

   Breedte (Product)

   6 cm

   Hoogte (Product)

   5 cm

   Pasvorm

   Original Fit

   Geslacht

   Unisex

   EAN

   0051131272521

  Aanbevolen combinaties

   Reviews

   Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

   Leer Fixami beter kennen

   Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

   Meer over ons
   • Tools van topkwaliteit

   • Specialist in online

   • Altijd persoonlijk advies

   • Wat je project ook is