Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Sds max beitel- en borenset

Als je op zoek bent naar gereedschap dat echt klappen kan uitdelen, dan is de SDS Max beitel- en borenset iets voor jou. Deze krachtige gereedschapsset is ontworpen voor het zware werk en kan gemakkelijk omgaan met de meest veeleisende boor- en beitelklussen. Maar wat maakt deze set zo speciaal? Laten we dat eens nader bekijken.

Kenmerken van de SDS Max beitel- en borenset

De SDS Max beitel- en borenset is niet zomaar een set gereedschap. Het omvat verschillende soorten beitels en boren die zijn ontworpen voor gebruik met SDS Max machines, bekend om hun kracht en betrouwbaarheid. De beitels en boren hebben een speciaal ontwerp met inkepingen, waardoor ze stevig vastzitten in de boorkop en niet slippen tijdens het gebruik. Hierdoor kan je nauwkeuriger en effectiever werken, zelfs bij de meest veeleisende klussen. Interessant om te weten is dat de term 'SDS' staat voor 'Slotted Drive System', wat verwijst naar de unieke manier waarop de boor wordt vastgehouden in de boorhouder.

Toepassingen van de SDS Max beitel- en borenset

Met de SDS Max beitel- en borenset kun je een breed scala aan klussen aan. Of je nu gaten moet boren in hard beton, oude tegels wilt verwijderen of muren wilt slopen, deze set heeft het juiste gereedschap voor de klus. En hoewel deze set krachtig is, vergeet niet om altijd de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen bij het gebruik ervan, zoals het dragen van veiligheidsbril en oorbescherming.

De voordelen van kopen bij Gereedschapcentrum

Bij Gereedschapcentrum begrijpen we dat je het beste gereedschap wilt voor je projecten, daarom bieden we de SDS Max beitel- en borenset aan met snelle levering en scherpe online prijzen. Dankzij onze grote online assortiment hebben we altijd de juiste set voor jouw klus op voorraad. Dus of je nu een professional bent die dagelijks zwaar werk verricht, of een doe-het-zelver die zijn gereedschapcollectie wil uitbreiden, Gereedschapcentrum is de juiste keuze. Kies voor kwaliteit, service en waar voor je geld, kies voor Gereedschapcentrum!

Leer Fixami beter kennen

Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

Meer over ons
  • Tools van topkwaliteit

  • Specialist in online

  • Altijd persoonlijk advies

  • Wat je project ook is