usp1
usp2
usp3

Festool KHC 18: de krachtige accu-combihamer

Festool staat bekend om zijn precisie-houtbewerkingsmachines, maar wie had gedacht dat het merk ook een breed assortiment aan machines heeft voor renovatiewerkzaamheden? De nieuwste toevoeging aan dit assortiment is de krachtige accu-combihamer KHC 18. Lees snel verder over deze nieuwe tool van Festool.

Naar de Festool accu-combihamer.


Festool accu combihamer KHC 18

Vergelijking met de boorhamer BHC 18

De KHC 18 is krachtiger dan de populaire BHC 18 boorhamer, met een slagenergie van 2,6 joule in plaats van 1,7 joule. Hierdoor kan de KHC 18 moeiteloos gaten boren in beton tot 26 mm, terwijl de BHC 18 beperkt is tot 18 mm.

Kenmerken van de Festool KHC 18

De accu-combihamer KHC 18 kan tegen een stootje, is extreem belastbaar en duurzaam - dankzij de krachtige koolborstelloze EC-TEC-motor en het pneumatische slagmechanisme. Deze robuuste machine is perfect voor diverse renovatietaken, zoals het bevestigen van bouwelementen, steigers, keukenkasten en wandplanken. Ook is hij geschikt voor licht sloopwerk, zoals het verwijderen van gips, tegels en het doorbreken van muren. Wij zetten voor jou alle voordelen op een rij.

Krachtig

Dankzij de krachtige koolborstelloze EC-TEC-motor en het pneumatische slagmechanisme zorgt 2,6 joule slagenergie voor een snelle voortgang en goede prestaties bij het beitelen.

Verschillende toepassingen


Festool accu combihamer KHC 18

De KHC 18 is geschikt voor hamerboren, beitelen en boren zonder slag. Ook het vast- en losdraaien van schroeven wordt een eitje door de draairichting te veranderen. Met de functieschakelaar kun je gemakkelijk schakelen tussen de verschillende toepassingen.

Veelzijdig

De SDS-Plus- en snelspanboorkop maken het gebruik van een groot aantal gereedschappen mogelijk. Deze boorkoppen worden standaard geleverd bij de KHC 18.

Doordacht

De diepteaanslag zorgt voor een exacte instelling van de boordiepte, het LED-licht voor optimale zichtbaarheid en de steigerhaak voor veilige bevestiging.

Veiliger

De elektronische KickbackStop minimaliseert het risico van letsel bij plotseling vastlopen van de boor. De inschakelvergrendeling voorkomt dat de machine onbedoeld wordt ingeschakeld.

Onvermoeibaar werken


Festool accu combihamer KHC 18

Dankzij de trillingsgedempte en ergonomische handgreep kun je onvermoeibaar werken zonder last te krijgen van je armen.

Robuust

De koolborstelloze, onderhoudsvrije EC-TEC-motor staat garant voor een lange levensduur.

Festool KHC 18: de ideale renovatie-metgezel

Samengevat is de accu-combihamer KHC 18 een krachtige en veelzijdige machine die perfect past bij diverse renovatiewerkzaamheden. In combinatie met Festool's andere renovatiemachines en stofzuigers kan de gebruiker overal stofarm en comfortabel werken. Met de focus op veiligheid en duurzaamheid is de KHC 18 de ideale renovatie-metgezel voor elke professional.

Meer over Festool


Festool accu combihamer KHC 18

Is de KHC 18 niet wat je zoekt? Kijk dan eens bij de complete selectie van Festool.

Naar alle Festool accu gereedschap.

Naar alle Festool elektrisch gereedschap.

Naar alle Festool accessoires.


Beter Maken.

Gereedschapcentrum.inschrijven nieuwsbrief