Prijzen inclusief BTW zien?

Je kan dit altijd aanpassen, onderaan de pagina of op de productpagina.

Airpress 45420-S - Pneumatische Combi Tacker minibrads t/m 50 mm nieten type 90 t/m 40 mm

★★★★★

4.0 / 5

1 review

placeholder-product-media-alt-text-not-set
44,79

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Pneumatische Combi Tacker 2-in-1 voor minibrads t/m 50 mm en nieten type 90 t/m 40 mm

   De pneumatische combi tackers is een 2-in-1 tacker die geschikt is voor minibrads en nieten. Het is een multi toepasbare machine geschikt voor bijvoorbeeld zetelbekleding nieten, kastje in elkaar zetten, een parket aanleggen in de kamer of voor het maken van decoratie. Het magazijn is geschikt voor 100 minibrads of 100 nieten. De lucht tacker weegt slecht 1,3 kilogram en ligt prettig in de hand.

   De tacker is voorzien van neus beveiliging. Zodra de neus van de tacker op een onderwerp drukt, bijvoorbeeld op hout, wordt de hendel geactiveerd en kan je pas schieten. De neus is in hoogte verstelbaar, zodat je niet doorschiet in bijvoorbeeld zacht materiaal. De aanbevolen werkdruk van de tacker is tussen de 3.5 en 8 bar.

   Voor meer comfort, maar ook voor een betere lucht doorstroom, is het handvat gemaakt van rubber. En het werkt veiliger, want je hebt ook meer grip op de machine. De luchtstroomdoorvoer is in te stellen met de knop bovenop de tacker. Achter op vind je de 1/4"" luchtaansluiting voor de luchtslang. Bij de tacker worden een Euro en Type Orion insteeknippel bijgeleverd.

   Welke type minibrads, brads en nieten passen in het magazijn?

   In het magazijn passen 100 minibrads of 100 nieten. Dit geanodiseerd magazijn is voorzien van een oxidelaag voor een betere bescherming en is hard, poreus en slijtvast. De volgende minibrads en nieten passen in deze machine:

   Compleet pakket en onderhoud

   Deze tacker wordt geleverd in doos met diverse accessoires bestaande uit olie, Euro en Type Orion insteeknippel maat 1/4"", handleiding en inbussleutels. De combi tacker kent weinig onderhoud. Om de tacker van binnen te smeren moet je zo nu en dan een theelepel olie in de luchttoevoer doen, maar doe dit niet dagelijks. Houd de luchtinlaat goed schoon, want stof en dergelijke kan leiden tot verstopping binnen in de machine. Het is daarom ook goed om de machine na gebruik even goed schoon te vegen.


   Bevat barcode
   Ja
   Brad spijker lengte
   50 mm
   Breedte (Verpakking)
   26 cm
   Gewicht (Product)
   1.3 kg
   Gewicht (Verpakking)
   1.534 kg
   Hoogte (Verpakking)
   6.5 cm
   Kartonnen verpakkingsgewicht
   0 kg
   Lengte (Verpakking)
   26.2 cm
   Maximale druk bar
   6.5 Bar
   Volume (verpakking)
   4.4278 dm³
   Werkt op
   Lucht

  Aanbevolen combinaties

   Reviews

   4.0 / 5

   ★★★★★

   1 review

   • 5 sterren

   • 4 sterren

   • 3 sterren

   • 2 sterren

   • 1 ster

    Leer Fixami beter kennen

    Sinds 2007 combineren we professioneel gereedschap met advies op maat. Bij ons staat alles in het teken van beter maken.

    Meer over ons
    • Tools van topkwaliteit

    • Specialist in online

    • Altijd persoonlijk advies

    • Wat je project ook is