usp1
usp2
usp3

Alabastine 5314833 Houtrotvuller - 330g

-image
adviesprijs
44,00
33,79

Direct Leverbaar

  trusted mark-image

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Alabastine Houtrotvuller Professioneel

   Alabastine Houtrotvuller Professioneel is een professioneel product dat je voordelig online kunt bestellen bij Gereedschapcentrum. Deze houtrotvuller is uitstekend schuurbaar en zakt niet. Het is eenvoudig in gebruik, zelfs voor de minder ervaren doe-het-zelver. Met Alabastine Houtrotvuller Professioneel kun je gedetailleerd houtwerk repareren en hoeken in een houten kozijn moduleren. Het is vormvast, vooral bij gebruik van de reparatieplaatjes. Bovendien krimpt en zakt deze houtrotvuller niet, wat handig is bij grotere reparaties. Na het drogen kun je de vuller uitstekend schuren met schuurpapier. Deze houtrotvuller kan bijna altijd gebruikt worden, zelfs bij lage temperaturen vanaf 2°C. Het is echter belangrijk om de 2 componenten goed door elkaar te mengen en voldoende inductietijd te geven. Als het hout gaat werken door bijvoorbeeld luchtvochtigheid, is dat geen probleem. Alabastine Houtrotvuller Professioneel blijft flexibel en beweegt gewoon mee met het hout. Ook is het geen probleem om een spijker of schroef in de vuller te draaien, want deze is boorvast.

   Kenmerken van Alabastine Houtrotvuller Professioneel: Ongevoelig voor vocht, overschilderbaar met alle soorten verf, zoals alkyd (terpentinebasis), acryl (waterbasis) en beits, eenvoudig aan te maken met een mengverhouding van 1-op-1.

   Hoe ga je te werk? Steek het rotte hout weg totdat je vers hout tegenkomt. Rot hout herken je aan de donkere kleur en zachte structuur. Maak met een beitel een mooi gat in het hout. Breng eerst Alabastine Houtrot Impregneer Professioneel aan. Maak de potjes aan, meng ze en smeer het mengsel in het gat. Dit is belangrijk voor de hechting van de houtrotvuller. Vul het gat vervolgens met Alabastine Houtrotvuller Professioneel. Modelleer eventueel met de Alabastine Reparatieplaatjes. Bekijk ook het filmpje hiernaast voor meer informatie over het repareren van houtrot.

   Gebruik

   Binnen, Buiten

   Waterbestendig

   Ja

   Overschilderbaar na

   4 h

   Verwerkingsmethode

   Plamuurmes

   EAN

   8710839114435

   Artikelnummer

   259733

   Breedte

   10.5 cm

   Gewicht

   0.374 kg

   Hoogte

   10.3 cm

   Lengte

   10.5 cm

   Volume

   0.306 ml

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.