usp1
usp2
usp3

Atika ABS 2000 Spaanafzuiger - 550W - 65L

Atika ABS 2000 Spaanafzuiger - 550W - 65L
Atika ABS 2000 Spaanafzuiger - 550W - 65L
Atika ABS 2000 Spaanafzuiger - 550W - 65L
Atika ABS 2000 Spaanafzuiger - 550W - 65L
Atika ABS 2000 Spaanafzuiger - 550W - 65L
Outlet
259,29

Direct Leverbaar

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
      Ontmoet de krachtige Atika ABS 2000 Spaanafzuiger - jouw nieuwe beste vriend in de werkplaats
      Als je serieus bezig bent met houtbewerking of ieder ander type werk waarbij stof en spaanders vrijkomen, dan weet je hoe essentieel een goede afzuiginstallatie is. De Atika ABS 2000 Spaanafzuiger is daarvoor je ultieme partner. Met een opgenomen vermogen van 550 Watt en een indrukwekkend luchtvolume van 1150 kubieke meter per uur, zorgt deze machine ervoor dat je werkplek schoon en stofvrij blijft. De grote opvangzak van 65 liter betekent dat je minder tijd kwijt bent aan het legen en meer tijd hebt voor het echte werk. Bovendien is deze afzuiginstallatie dankzij de bijgeleverde slang van Ø 100mm en een set opzetstukken geschikt voor vele toepassingen. Gemakkelijk verplaatsbaar door het slimme ontwerp, is de Atika ABS 2000 Spaanafzuiger klaar om elk project aan te pakken, hoe groot of klein ook.

      Zet veiligheid en duurzaamheid voorop met betrouwbare prestaties
      Veilig werken in de werkplaats of je hobbyruimte is cruciaal, en een betrouwbare spaanafzuiger speelt daarbij een sleutelrol. Met de Atika ABS 2000 kies je niet alleen voor efficiëntie, maar ook voor duurzaamheid en veiligheid. Door het consequent verwijderen van stof en spaanders zorg je voor een gezondere werkomgeving, wat bijdraagt aan de duurzaamheid van jouw gereedschap en materialen. Deze spaanafzuiger levert keer op keer betrouwbare prestaties, wat je een zorg minder geeft bij het plannen van je projecten. Het gebruik van deze machine is een slimme zet voor iedereen die professionaliteit en veiligheid hoog in het vaandel heeft staan. En zeg nou zelf, wie wil er nou niet een schonere, veiligere werkplek waar je zorgeloos je passie kunt uitoefenen?

      Slim shoppen met snelle levering en scherpe prijzen
      Weet je wat net zo bevredigend is als een schoon en stofvrij atelier? Weten dat je de Atika ABS 2000 Spaanafzuiger hebt gescoord voor een ongelofelijke prijs, met de service die je verwacht van onze webshop. Niet alleen profiteer je van onze scherpe prijzen, maar je kunt ook rekenen op onze razendsnelle levering. Dat betekent dat je, voordat je het weet, jouw werkruimte naar het volgende niveau tilt met dit topstuk gereedschap. Ons deskundige team staat bovendien klaar met vriendelijke service om je te helpen met al je vragen of advies. Zo haal je niet alleen het beste gereedschap in huis, maar ook de zekerheid van een goede aankoop. Kies voor een schone, efficiënte werkplek met de Atika ABS 2000 Spaanafzuiger en ervaar het verschil dat ons assortiment en service maken.

      Opgenomen vermogen

      550 W

      Luchtvolume

      1150 m³/h

      Tank inhoud

      65 l

      EAN

      4004265009149

      Artikelnummer

      202851

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.