usp1
usp2
usp3

Bahco 406-300 Aluminium waterpas - 300mm

Bahco 406-300 Aluminium waterpas - 300mm
adviesprijs
44,00
38,09

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Bahco 406-300 Waterpas: Een Niveau Boven
      Ontdek de ultieme precisie met de Bahco 406-300 Aluminium Waterpas. In een wereld waar details het verschil maken, biedt deze 300mm lange waterpas de oplossing die jij nodig hebt. Gemaakt van robuust aluminium, verzekert deze tool van een lange levensduur, terwijl de machinaal bewerkte basis en bovenkant zorgen voor ongeëvenaarde precisie en gebruiksgemak. Met een nauwkeurigheid van 0.5mm/m en een handige, magnetische onderzijde, tackelt de Bahco 406-300 elke uitdaging met gemak. Of je nu professioneel bezig bent of als enthousiaste doe-het-zelver aan de slag gaat, deze waterpas biedt de betrouwbaarheid en precisie die essentieel zijn voor elke klus. De innovatie spreekt voor zich - geen digitaal display, maar pure, betrouwbare mechaniek. Ontdek hoe jij jouw projecten naar een hoger niveau tilt met de Bahco 406-300.

      Veiligheid en duurzaamheid hand in hand
      De Bahco 406-300 Aluminium Waterpas gaat niet alleen over precisie, maar ook over betrouwbaar en duurzaam gebruik. De keuze voor aluminium zorgt niet alleen voor een lichte tool die gemakkelijk te hanteren is, het maakt deze waterpas ook bijzonder duurzaam. De machinaal bewerkte basis en bovenkant garanderen dat jij keer op keer kunt vertrouwen op je gereedschap, ongeacht de omstandigheden. De magnetische onderzijde biedt extra gebruiksgemak door de waterpas vast te houden op metalen oppervlakken, wat zorgt voor een veiligere werkomgeving. Of je nu aan het werk bent op grote hoogtes of in krappe ruimtes, deze waterpas biedt de stabiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt. Vertrouwen in je gereedschap is cruciaal, en de Bahco 406-300 komt die belofte na, elke keer weer.

      Shop slim, shop met voordelen
      Kiezen voor de Bahco 406-300 Aluminium Waterpas van onze webshop is kiezen voor meer dan alleen een hoogwaardig gereedschap. Het is kiezen voor een winkelervaring die net zo betrouwbaar en voordelig is als het product zelf. Profiteer van snelle levering voor die projecten die niet kunnen wachten, en laat je verrassen door ons groot assortiment voor al je gereedschapsbehoeften. Maar dat is nog niet alles - onze scherpe prijzen zorgen ervoor dat je de beste deal krijgt, zonder in te leveren op kwaliteit. En mocht je vragen hebben of advies nodig hebben, staat onze vriendelijke service voor je klaar. Kortom, de aanschaf van jouw Bahco 406-300 bij ons betekent een zorgeloze ervaring, van klik tot klus. Begin vandaag nog aan jouw project, met de steun van een webshop die weet wat jij nodig hebt.

      Meetlengte

      30 cm

      Lengte waterpas

      300 mm

      Digitaal display

      Nee

      Magnetisch

      Ja

      EAN

      7314150183678

      Artikelnummer

      132008

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.