usp1
usp2
usp3

Bahco 466-800 Aluminium waterpas - 800mm

Bahco 466-800 Aluminium waterpas - 800mm
adviesprijs
66,00
44,89

Verwachte leverdatum

07-05-2024

    trusted mark

    Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

    Productinformatie

      Ontdek de precisie van de Bahco 466-800 Waterpas
      Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbare metgezel voor jouw bouw- en klusprojecten, dan is de Bahco 466-800 Aluminium waterpas - 800mm een uitmuntende keuze. Dit robuuste stuk gereedschap is ontworpen om je te voorzien van ongekende nauwkeurigheid dankzij de foutmarge van slechts 0.5mm/m. Het heeft een stevig aluminium frame dat tegen een stootje kan, met schokabsorberende beschermkappen aan beide uiteinden om schade te voorkomen. Met gefreesde werkoppervlakken en een handige V-groef aan de platte onderzijde, maakt het uitlijnen en meten op verschillende oppervlakken verrassend eenvoudig. De waterpas is uitgerust met duidelijk zichtbare libellen, die zelfs in minder verlichte omgevingen makkelijk afleesbaar blijven. Daarnaast zorgt het dik gevormde profiel niet alleen voor extra stevigheid, maar ook voor een comfortabele grip. Met handige veilige handgrepen is deze waterpas gemakkelijk te dragen en te plaatsen waar je maar wilt. De gelaserde schaalaanduiding in centimeters maakt het aftekenen van maten een fluitje van een cent. En voor wie behoefte heeft aan metaaldetectie, de magnetische onderzijde is een handige toevoeging bij het werken met metalen constructies.

      Zekerheid en duurzaamheid in elk gebruik
      Jouw gereedschapskist verdient gereedschap dat zowel zekerheid als duurzaamheid biedt, en de Bahco 466-800 Aluminium waterpas - 800mm is hier geen uitzondering op. Dankzij de toevoeging van schokabsorberende beschermkappen is deze waterpas niet alleen beschermd tegen de onvermijdelijke stoten en schokken tijdens het werk, maar zorgt het ook voor een langere levensduur van het gereedschap. Dit betekent dat je kunt rekenen op consistente prestaties, keer op keer. De zorgvuldige constructie met gefreesde werkoppervlakken garandeert dat je metingen altijd accuraat zijn, ongeacht de complexiteit van het project. Het dik gevormde profiel, gecombineerd met de handige veilige handgrepen, zorgt niet alleen voor een prettige ergonomie, maar ook voor de stabiliteit en betrouwbaarheid die je nodig hebt bij precisiewerk. Dit maakt de Bahco 466-800 waterpas een onmisbaar gereedschap voor zowel de professionele bouwer als de enthousiaste doe-het-zelver die geen concessies doet aan kwaliteit.

      Waarom kiezen voor onze webshop?
      De Bahco 466-800 Aluminium waterpas - 800mm bestellen bij onze webshop betekent kiezen voor ongeëvenaarde kwaliteit gekoppeld aan een service die je kunt vertrouwen. Wij begrijpen hoe belangrijk snelle levering is voor onze klanten; of je nu tegen een deadline aan werkt of simpelweg niet kunt wachten om met je volgende project te beginnen, wij zorgen ervoor dat je gereedschap zo snel mogelijk bij jou is. Daarnaast staat ons ruime assortiment garant voor een one-stop shop ervaring, waar je niet alleen deze top waterpas vindt, maar ook al je andere gereedschapswensen kunt vervullen. Dit alles bieden we aan tegen scherpe prijzen, zodat je altijd verzekerd bent van de beste deal. Dus waarom wachten? Ervaar onze vriendelijke service zelf en maak het klaren van jouw projecten makkelijker en efficiënter met de Bahco 466-800 Aluminium waterpas - 800mm.

      Meetlengte

      80 cm

      Lengte waterpas

      800 mm

      Digitaal display

      Nee

      Magnetisch

      Ja

      EAN

      7314150128310

      Artikelnummer

      132370

    Reviews

    Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.