usp1
usp2
usp3

NIEUW! SPIT PULSA® gas tacker range. Welke kaart speel jij?

Een uitgebreid en vernieuwd assortiment van vijf PULSA® gas tackers. Voor elke toepassing het juiste apparaat! Speciaal ontwikkeld en afgestemd op de behoeften, eisen en toepassingen in de afbouw, installatie en aannemerij. De ideale gas tacker voor de professional!

De PULSA® gas tacker range:

Compact, licht en sterk,de nieuwe SPIT PULSA® 27P en 27E gas tackers

Het bevestigen van profielen (27P) en elektrische installaties (27E), vooral bovenhoofds en in krappe ruimtes, vergt ook van ervaren gebruikers veel kracht. Bij de ontwikkeling van de SPIT PULSA® 27P & 27E gas tackers was het doel de fysieke belasting tot een minimum te beperken. Hierdoor worden afbouwers en installateurs/elektriciens zoveel mogelijk ontzien. Dit apparaat is ongeveer 25% lichter en compacter dan andere gas tackers op de markt, terwijl het dezelfde slagkracht heeft.

De ideale gas tacker voor de afbouw en installatie!

De nieuwe SPIT PULSA® 27P wordt gebruikt om metalen profielen te bevestigen zoals bijvoorbeeld Metalstud. De nieuwe SPIT PULSA® 27E bevestigt o.a. clips, kabels en buizen. Beide toestellen kunnen worden ingezet op vloeren, wanden en plafonds van beton, massief metselwerk, hout en zelfs staal. De slagkracht van 95J staat borg voor een stevige bevestiging van de nagels (15 - 27 mm).

Bekijk hier een video!

Sneller, simpeler en stofvrij monteren met de PULSA® gas tacker!

Gas tackers vormen een tijd- en kostenbesparend alternatief voor traditionele bevestigingsmethoden zoals pluggen en ankers. Vaak moet eerst de locatie voor het bevestigingselement worden afgetekend, vervolgens moet het gat worden geboord en tot slot moet de bevestiging in het gat worden geplaatst en afgemonteerd worden. Dit vergt veel tijd, veroorzaakt stof en vraagt om veel kracht, vooral bij bovenhoofdse toepassingen.

Verschillende fotos van een bouwvakker die een spit gas tacker gebruikt-image

Ergonomisch

SPIT heeft bij de ontwikkeling van het nieuwe PULSA® 27P ; E gas tacker assortiment de gebruikers goed geobserveerd. De dikte van de greep, de afstanden tot de schakelaars, enz. werden bestudeerd en geoptimaliseerd. De keuze voor stootvaste kunststoffen en metalen heeft geleid tot een gewichtsafname van 400g ten opzichte van de SPIT PULSA® 40P+. De ergonomische tacker biedt een goede grip en optimaliseert balans, bediening, gewicht, terugslagkracht en hoekpositie voor comfortabel werken.

Makkelijker in gebruik

Gas tackers vergen veel aandrukkracht voor bevestiging. SPIT heeft hier veel aandacht aan besteed om de aandrukkracht te verminderen. De aandrukkracht bij de Pulsa 27-serie is 7% minder dan bij de huidige gas tackers en tot 40% minder dan bij snoerloze apparaten van concurrenten. De gewichtsbesparing van 400g, verbeterde balans en lagere aandrukkracht maken de Pulsa 27-serie geschikt voor bovenhoofdse toepassingen. Het smalle neusstuk en de compacte behuizing vergemakkelijken het invoeren en positioneren van de tacker. De steunvoet op het magazijn bevordert nauwkeurige positionering en de accu-indicator en het Start en Go systeem dragen bij aan de gebruiksvriendelijkheid.