usp1
usp2
usp3

Wat is Multi Volt van HiKOKI?

De innovatieve accutechnologie MULTI VOLT van HiKOKI maakt het mogelijk om 36 volt accu's in 18 volt machines te gebruiken. Van buiten lijkt de accu nog hetzelfde maar de nieuwe Multi Volt accu’s zijn voorzien van geheel nieuwe technologieën. Dat maakt dat deze accu’s zowel 18 als 36 volt kunnen leveren.

Uitwisselbaar

Twee voltklassen is geen probleem met de nieuwe en innovatieve MULTI VOLT accu van HiKOKI. De lithium-ion-accu’s van 36 volt zijn uitwisselbaar met de huidige 18-volt-machines. Dat zijn meer dan 100 machines. Bovendien zijn deze accu's ook uitwisselbaar met de 18V van Hitachi. Dat is mogelijk dankzij de intelligente verbindingstechnologie: de accu kan detecteren of ze wordt gebruikt in een 18-volt- of een 36-volt-apparaat en past de spanning automatisch aan.

Qua compatibiliteit is de nieuwe MULTI VOLT accu van HiKOKI uniek in de sector. Bij vergelijkbare wattages zijn ze ook lichter en kleiner dan de accu's van de concurrentie. De revolutionaire accutechnologie zet nieuwe maatstaven voor snoerloze vrijheid.