usp1
usp2
usp3

SPIT & Paslode: efficiënt, duurzaam en veilig

De merken SPIT en Paslode behoren tot ITW (Illinois Tool Works) en staan voor efficiënte, hoogwaardige én veilige oplossingen voor de bouw. Beide merken richten zich op het vervullen van de wensen en behoeften van eindgebruikers met betrekking tot producten en diensten. Het assortiment van SPIT & Paslode omvat:

 • Snoerloze nagelapparatuur op gas voor staal en beton
 • Snoerloze nagelapparatuur op gas voor hout op hout
 • Pneumatisch apparatuur voor hout op hout
 • Diamantgereedschap
 • Elektrisch gereedschap
 • Verbruiksartikelen
 • Accessoires

Pionier in bevestigingen

Met meer dan 70 jaar ervaring en innovatie in ontwikkeling, productie en service, is het bedrijf achter deze twee topmerken een pionier in bevestigingsoplossingen. Dankzij expertise, adviseursteams, klantervaringen en een holistische benadering kan ITW praktische en snelle oplossingen bieden. Alle apparaten, bevestigingsmiddelen en accessoires zijn optimaal op elkaar afgestemd. Dit garandeert efficiënt, veilig en ongestoord werken. Duurzaamheid en de gezondheid van de eindgebruiker staan centraal, met lichte en compacte machines die minder trillingen afgeven en stofvrij werken mogelijk maken.

SPIT & Paslode: efficiënt, duurzaam en veilig-image

Services SPIT & Paslode

In aanvulling op het uitgebreide aanbod van bevestigingsapparatuur en bijbehorende accessoires, heeft ITW een reeks sterke services ontwikkeld om je bevestigings- en montagewerkzaamheden te ondersteunen:

 1. Met het Full Option Service (FOS) garantiesysteem kunnen klanten tot drie jaar gratis garantie en onderhoud krijgen, gevolgd door een vast reparatietarief.
 2. SPIT en Paslode hebben een reeks gratis software en apps ontwikkeld om veilig te kunnen bevestigen volgens de geldende regels en om de productiviteit en interactie met de producten te verhogen.
 3. De experts van SPIT en Paslode zijn aanwezig op bouwplaatsen en in fabrieken om ervoor te zorgen dat alle apparaten optimaal werken.
 4. Indien reparatie nodig is, worden apparaten binnen 48 uur na ontvangst gerepareerd door experts in de eigen werkplaats van SPIT & Paslode.