usp1
usp2
usp3

Festool Roadshow 2023 bij Gereedschapcentrum

De Festool Roadshow kwam ook in 2023 weer naar Tilburg!

Donderdag 29 Juni parkeerde de Festool truck weer bij Gereedschapcentrum voor een dag tjokvol productdemo's, challenges met leuke prijzen en natuurlijk Festool topdeals in onze showroom. Speciaal voor de eerste 200 klanten die tijdens de Roadshow een Festool 18V product aanschaffen in onze showroom hadden we een wij een gratis 18V accu klaarliggen dus de Festool producten vlogen de deur uit

Bekijk op YouTube

Festool had groot uitgepakt met een mooie dwarsdoorsnede van het assortiment waardoor er voor ieder wat wils was. Grote ster van de Roadshow was ongetwijfeld het gloednieuwe ExoActive Exoskelet wat later dit jaar leverbaar is maar nu al uitgebreid getest werd door zowel de bezoekers als ons eigen personeel.

Verder waren natuurlijk de CSC SYS 50 digitaal instelbare zaagtafel, de nieuwe TSV 60 invalzaag met voorritsfunctie en een groot gedeelte van het snelgroeiende 18V accu assortiment aanwezig samen met de experts van Festool voor alle prangende vragen en natuurlijk om de producten uitgebreid te demonstreren.

Populair was ook de schroefchallenge waarbij men moest proberen een aantal schroeven zo snel mogelijk in een balk te draaien. Voor de winnaar was er een mooie prijs beschikbaar.

Al met al een zeer geslaagde dag, met een goede sfeer en hele toffe demo's , door onze eigen personeel vakkundig voorzien van een hapje en een drankje. Alle bezoekers willen we graag bedanken voor jullie aanwezigheid en we hopen van harte dat wem jullie in 2024 weer op de Festool Roadshow mogen verwelkomen!