usp1
usp2
usp3

Festool Roadshow komt naar Gereedschapcentrum

Heb je altijd al de nieuwste Festool machines willen testen? Dat kan tijdens de Festool Roadshow bij ons op het terrein. Op vrijdag 17 juni is er een Festool truck aanwezig in Tilburg om de nieuwste producten te testen en te demonstreren. Daarnaast kun je al je vragen stellen aan de productspecialisten, meedoen aan toffe wedstrijden en de coolste prijzen winnen. Natuurlijk kun je ook genieten van een hapje en een drankje.

Festool Roadshow – Gereedschapcentrum Datum: vrijdag 17 juni 14.00 tot 19.00 uur Waar: Zevenheuvelenweg 25 in Tilburg

Wat kun je verwachten van de Festool Roadshow?

In 2022 gaat de Festool truck naar 9 landen en 135 evenementen. Wij zijn de enige in Zuid-Nederland waar de Festool Roadshow langskomt. De truck is 20 meter lang en ligt vol met gereedschappen voor de ambitieuze professionals. Bezoekers kunnen de Festool gereedschappen ontdekken op vrijdagmiddag 17 juni van 14.00 tot 19.00 uur bij ons in Tilburg. Festool neemt de beste productspecialisten en de nieuwste producten mee.

Productdemonstraties

De Festool productspecialisten demonstreren nieuwe producten, zoals de nieuwe accu-machines. Naast de Festool productspecialisten zijn onze eigen specialisten aanwezig. Je kunt bij hen terecht voor advies en ze beantwoorden graag al je vragen! Dus stel al je vragen aan de Festool; Fixami productspecialisten. Onder begeleiding van de specialisten kun je de nieuwste Festool producten testen. Zie je tijdens de demonstraties iets wat je graag wilt kopen? Dan kun je het product tijdens de Roadshow meteen bestellen voor een scherpe prijs. De nieuwste producten kun je zelfs bestellen als pre-order!

Festool Roadshow komt naar Gereedschapcentrum

Wedstrijden en coole prijzen

Ontmoet andere Festool liefhebbers en doe samen mee aan wedstrijden waar je kans maakt op leuke prijzen van Festool. Daag jezelf en andere liefhebbers tijdens een boormachinewedstrijd zo snel mogelijk 5 grote schroeven in een stuk hout te boren. De snelste drie deelnemers winnen. Daarnaast hebben we ook een paszaagwedstrijd, waar je kunt laten zien hoe nauwkeurig jij kunt zagen. De drie deelnemers die het dichtst bij zitten winnen.

Aanmelden

Wil je dit fantastische evenement niet missen? Meld je dan aan voor de Festool Roadshow in Tilburg. Tijdens je bezoek aan de Roadshow krijg je ook nog eens een leuk welkomstcadeau. Het enige wat je hoeft te doen is de inschrijfbevestiging meebrengen tijdens je bezoek aan de Festool Roadshow in Tilburg. We zien je graag op vrijdag 17 juni!

Nieuwsgierig geworden naar de Roadshow? Bekijk hieronder alvast de video.