usp1
usp2
usp3

Fixami – moederbedrijf van Gereedschapcentrum.nl – neemt Verfwebwinkel.nl over

Fixami heeft Verfwebwinkel.nl overgenomen. De overname is onderdeel van de groeistrategie van Fixami om middels categorie uitbreidingen de leidende positie in de DIY-branche te vergroten. Verfwebwinkel.nl is actief in Nederland en België en zal na de overname als nieuwe business unit binnen de Fixami groep een belangrijke bijdrage leveren aan de Nederlandse en verdere Europese expansie.

Verf met advies sinds 1959

Verfwebwinkel.nl is in 1959 als familiebedrijf gestart. In 2010 is de online winkel gestart en sindsdien uitgegroeid tot een van de grootste online verfwinkels in Nederland. Oprichter en directeur Kristian Naalden licht zijn keuze voor Fixami toe: "Mijn familie heeft passie voor verf, wij geloven in verf mét advies. Zo hebben wij het al ruim 60 jaar gedaan in onze winkel én de laatste jaren ook online. We zochten echter naar meer slagkracht om het e-commerce spel nog beter te kunnen spelen, dit hebben we gevonden bij Fixami. We herkennen elkaar in dezelfde aanpakkersmentaliteit en expertise binnen onze vakgebieden."

De grootste e-commerce speler van Europa

Fixami is sinds 2007 actief binnen de online gereedschaps- en DIY-branche onder de naam Gereedschapcentrum.nl en sinds 2016 in o.a. België, Frankrijk, Spanje en Duitsland onder de naam Fixami. Inmiddels is Fixami marktleider in Nederland en België voor alle soorten gereedschap en aanverwante producten, zowel professioneel als DIY gerelateerd. John Wilson: "Wij hebben de ambitie om de grootste Europese e-commerce speler te worden met een compleet productaanbod voor de doe-het-zelver en de ervaren vakman. Met het toevoegen van Verfwebwinkel.nl breiden we ons assortiment uit met een sterke nieuwe categorie en krijgen we er bovendien een fantastisch team van gedreven specialisten bij. Wij zien bij Kristian en zijn team dezelfde passie om de klant iedere dag weer steeds een beetje beter te kunnen bedienen; uiteraard in samenwerking met fantastische leveranciers en partners."