usp1
usp2
usp3

Nieuw: Productvideo’s bij onze tools, want je kijkt toch liever naar een mooi filmpje?

Vanaf nu hebben we voor een deel van het assortiment vette productvideo's beschikbaar. Wat jij hieraan hebt? We zijn visueel ingestelde wezens. Beeld springt een stuk meer in het oog, toch? Bovendien kun je in een filmpje vaak veel sneller iets uitleggen dan er talloze woorden bij te halen.

Filmpjes zijn een stuk leuker om naar te kijken! Merken als Nike, Apple of McDonald’s maken video's van hun producten waarbij het spektakel van het scherm afdruipt. Je beleeft het merk veel intenser, toch?

Ook voor gereedschap is video super interessant. Het kan soms best complex zijn met al die machines. Welke machine moet ik daar nou weer voor gebruiken? En wat kan ik precies met die machine? Gereedschapcentrum.nl verkoopt prachtige machines van de mooiste merken: Makita, DeWalt, Bosch, Milwaukee, etc. Bijna al die merken maken officiële productvideo's. Het goede nieuws is dat wij die video's vanaf nu gaan tonen bij de producten! Nog niet van alle merken, maar daar zijn we druk mee bezig. We beginnen met een mooi rijtje merken en van daaruit zullen er steeds meer bijkomen.

Productvideo’s van DemoUp

We zijn een mooie samenwerking aangegaan met DemoUp, een grote internationale speler uit Berlijn. Zij hebben officiële samenwerkingen met A-merken en via hun systeem kunnen wij video's tonen. Ervaar het vanaf nu zelf op onze site en laat ons weten wat je ervan vindt!

Succes met klussen!