usp1
usp2
usp3

Een Bosch haakse slijpmachine uit 2016 in gebruik? Let even op!

Bosch Power Tools meldt terugroepactie voor verschillende haakse slijpmachines van Bosch uit het productiejaar 2016. Tijdens een veiligheidscontrole van Bosch is een technisch mankement aan het licht gekomen. Hoewel er zich vooralsnog en voor zover bekend geen ongevallen hebben voorgedaan, blijkt het dat bij sommige van onderstaande haakse slijpmachines zowel de slijpschijf als de as tijdens het gebruik ervan kan losraken. Dit zou onverhoopt tot letsel kunnen leiden. Controleer allereerst uw machine en bekijk vervolgens hieronder of uw typenummer hier ook tussen staat. Is dit het geval? Lees dan verder in dit artikel alle stappen die u kunt nemen, zodat u snel weer in het bezit bent van een veilige machine.

Typenummers terugroepactie Bosch

  • Series GWS 20, GWS 22, GWS 24, PWS 20, PWS 1900, PWS 2000 uit de productieperiode van juni tot augustus 2016.
  • Model GWS 24-230 JVX Professional met rem uit de productieperiode van februari tot oktober 2016.

Staat uw machine hierboven tussen? Onderbreek dan direct het gebruik van uw haakse slijpmachine. Bosch biedt kosteloze reparatie aan voor deze machines. We willen dit graag voor u in orde maken! Heeft u twijfels over uw haakse slijpmachine, of deze bijvoorbeeld al dan niet deel uitmaakt van bovenstaande vermelde machines? Noteer het machine- en serienummer van uw haakse slijpmachine dan in het controleformulier op de website van Bosch.

U kunt bovenstaande haakse slijpmachines van Bosch kosteloos naar ons toe sturen om de machine vervolgens eveneens kosteloos te laten repareren. Neem voordat u de machine wilt gaan retourneren nog even contact met ons op.

Namens Bosch Power Tools bieden wij u excuses aan voor het ongemak.

Heeft u verder nog vragen over deze Bosch terugroepactie of kunnen we u op een andere manier van dienst zijn? Neem in dit geval contact met ons op, wij staan immers altijd voor u klaar!