usp1
usp2
usp3

Twee nominaties voor HBL Online B.V. in 2017

Wij zijn erg trots te mogen melden dat wij dit jaar voor twee verschillende awards zijn genomineerd. Na het winnen van een Gouden Gazellen in 2016, hebben wij ons ook dit jaar gekwalificeerd voor de FD Gazelle Awards. Inmiddels hebben wij een top 10 plaats weten te bemachtigen voor de snelst groeiende onderneming in Zuid-Nederland. Daarnaast werd ons op woensdag 7 juni 2017 bekendgemaakt dat wij als één van de vijf Brabantse ondernemers waren genomineerd voor de BOV-Trofee van 2017. Niet één, maar twee nominaties in 2017.

Wat is de BOV-Trofee?

Ook voor ons is de BOV-Trofee dit jaar iets nieuws. We leggen je graag uit hoe onze weg hiernaartoe was en waar we voor zijn genomineerd. De BOV-Trofee wordt uitgereikt door Beste Ondernemers Visie (BOV) welke als organisatie ieder jaar verschillende ondernemers toetst op een bepaald thema. Waar in 2016 werd getoetst op het thema Voorsprong door Innovatie, gaat de BOV-jury dit jaar op zoek naar de ondernemer die zich het beste weet te identificeren met het Fast Forward thema.

Op naar de finale!

Nadat de jury op maandag 9 oktober en dinsdag 10 oktober alle genomineerden heeft bezocht voor een bedrijfspresentatie, waarbij iedere ondernemer de juryleden kon overtuigen voor het recht op een finaleplaats, hebben wij op woensdag 18 oktober te horen gekregen dat wij door zijn naar de finale. Samen met Kivits Drunen B.V. en KTBA Kwaliteitszorg B.V. gaan wij ons klaarmaken voor de finale op donderdag 7 december 2017 in Tilburg. Wij hebben erg veel zin in deze achttiende editie van de BOV-Trofee uitreiking!