usp1
usp2
usp3

Wederom goud voor Gereedschapcentrum.nl

Tijdens de ceremonie van de Financieel Dagblad Gazellen Awards is Gereedschapcentrum.nl voor de tweede keer op rij bekroond met een Gouden FD Gazelle. Net zoals in 2016 is Gereedschapcentrum.nl opnieuw erkend als de snelst groeiende (middelgrote) onderneming in Zuid Nederland. De uitreiking vond plaats in het Evoluon in Eindhoven op 9 november. In de regio Zuid werden in totaal 152 FD Gazellen uitgereikt in drie verschillende omzetcategorieën. Gereedschapcentrum.nl wist in de categorie van middelgrote ondernemingen de concurrentie van bedrijven zoals Kien Facility Management en Tuinmaximaal te overtreffen.

Bram Mutsaers, oprichter van Gereedschapcentrum.nl, verklaarde: “Het is vanzelfsprekend bijzonder om deze prijs voor de tweede keer op rij te winnen. Misschien is dit zelfs nog specialer dan de eerste keer, omdat het niet alleen gaat om de koppositie innemen, maar ook om die voorsprong vast te houden. Dit succes zou nooit mogelijk zijn geweest zonder de inzet van onze gemotiveerde medewerkers en onze klanten die we de afgelopen jaren van gereedschap hebben kunnen voorzien.”

Daarnaast is Gereedschapcentrum.nl ook genomineerd als een van de drie finalisten voor de BOV-Trofee (Beste Ondernemers Visie). Op 7 december zal worden onthuld welke onderneming het beste aansluit bij het thema "Fast Forward".