usp1
usp2
usp3

Bolivia Acryl Lakplamuur - 400 Gram

Bolivia Acryl Lakplamuur - 400 Gram
Outlet
10,99

Direct Leverbaar

  trusted mark

  Fixami is Trusted Shops gecertificeerd

  Productinformatie

   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Beter Pakken, want dit is je laatste kans. In onze outlet pak je de beste producten voor de scherpste prijs.
   Bolivia Acryl Lakplamuur: Voor een perfect gladde afwerking
   Bolivia Acryl Lakplamuur is jouw ideale keuze voor binnen- en buitengebruik als je een glad oppervlak wilt creëren zonder veel te hoeven schuren. Deze plamuur staat bekend om zijn unieke eigenschappen en fijne, homogene structuur, waardoor het gemakkelijk en zonder rollen op grote oppervlakken kan worden aangebracht.

   Met Bolivia Acryl Lakplamuur kun je diverse oppervlakken zoals hout, stucwerk, beton en gegrond ijzerwerk moeiteloos plamuren, gladmaken en poriën vullen. Het helderwitte kleur van de plamuur draagt bij aan een nette en professionele afwerking. De plamuur hardt uit binnen ongeveer 1 tot 4 uur, afhankelijk van de aangebrachte laagdikte. Dit maakt het mogelijk om in korte tijd meerdere lagen aan te brengen, met tussenpozen van 3-4 uur, voor een bijzonder glad resultaat.

   Bolivia Acryl Lakplamuur is schuurbaar en overschilderbaar na ongeveer 1 tot 4 uur, waardoor je snel verder kunt met je project. Verkrijgbaar in handige verpakkingen van 200 gram, 400 gram en 800 gram, is het eenvoudig in gebruik met een plamuurmes of een Japanse spatel. Let op: dek een aangebroken verpakking niet af met water. Kies Bolivia Acryl Lakplamuur voor een efficiënte en hoogwaardige afwerking van je schilderklus.

   EAN

   8712576304650

  Reviews

  Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.